"Biz ikimiz ayrı ayrı çok güzel şiirleriz fakat bir araya geldiğimizde bir devrik cümleden ileri gidemiyoruz" - Leyla ile Mecnun

Skam tartışma forumu

Tüm Forumlar > Skam > 4. Sezonun Çekimleri Başladı + Biraz da Spoiler

yeni konu aç 4. Sezonun Çekimleri Başladı + Biraz da Spoiler

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Skam dizisinin yeni sezon çekimleri 2 gün önce başladı. Setten fotoğraflar ve videolar internet ortamına aktı. Kız grubu gene bir arada görülüyor çekimlerde. Hatta kız grubuna balonlar veren bir erkek grubu var. Bu sezon Eva ve Noora'yı 3.sezona nazaran daha çok göreceğiz galiba. Diziye yeni oyuncular eklendi. Oyunculardan bir tanesinin Even'in eski okuldan arkadaşı olan Yousef olduğu söyleniyor. Yousef bir Müslüman ve canlandıran oyuncu aslında Türk ve Herman'ın yakın arkadaşlarından birisi. Even'in Kuran'ı öğrenmesine neden olan kişi olduğu öne sürülüyor. Yousef, Even'in internete koyduğu videoların bir tanesinde var. Isak, Even'e mesajlarında daha önce Yousef'in kim olduğunu sormuştu. 3. sezonda, Emma ile Isak'ın tanıştığı partide, birisi Emma'ya Yousef'in nerede olduğınu sormuştu. Even eskiden Yousef'den hoşlanmış olabilir. Yousef'in Mikael adında yakın arkadaşı veya erkek arkadaşı var. Bunlardan birisinin Sana ile bağlantısı olduğu iddia ediliyor. Sana'nın bağlantısı ya abisi sayesinde olacaktır ya da romantik nedenlerden ötürü olacaktır. Yeni sezonun ana karakteri büyük ihtimalle üçünden birisi olacak: Even, Sana ve Vilde.

Oyy sonunda istediğim kişi umarım Vilde olur.

Eva biseksüel olacakmış

ayrıca bu sezon Noora'nın doğum günü olabilirmiş

Bu arada Vilde de biseksüel veya lezbiyen olabilir diyorlar. Dizinin senaristleri ve yapımcıları o soruyu yanıtlamamış açık uçlu cevaplar vermiş bakalım nasıl bir sezon olacak. (:

Bence Sana olacak

Sana sezonu görmeyi isterim ama Vilde olacak gibi

Sana olsa efffsane bir sezon olur ama Vilde de olsa fark etmez çünkü her sezon çıtayı zaten arttırıyorlar

İlk sezondan beri Vilde istiyorum. Bütün sezonlar eziklendi ama bence 4.sezonda noktayı koyarak birçok kişinin favorisi olacak gibime geliyor

Ya ben Sananın hayatını falan çok merak ediyorum umarım o olur bide William diziden çıktı diyorlar gerçekmi ? yada onu öbürkü sezonlarda gelirmi

Vilde'nin olmasını dilerim çünkü şu ana kadar gösterilen karakterini diğer karakterlere nazaran hiç sevmiyorum umarım 4.sezon da Vilde'nin "asıl" karakterini görürüz ama açıkçası Sana olursa da efsanevi bir sezon olur zira kendisi Noora'dan sonraki favori karakterim olur. (Bu yazdıklarımdan sonra Even olursa üzülürüm beya)

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık