"einstein 'iki şey sonsuzdur' demiştir. evren ve aptallık. ben şahsen aptallığın sonsuz olduğuna tanık oldum." -teen wolf

Skam tartışma forumu

Tüm Forumlar > Skam > 4. Sezonun Çekimleri Başladı + Biraz da Spoiler

yeni konu aç 4. Sezonun Çekimleri Başladı + Biraz da Spoiler

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Skam dizisinin yeni sezon çekimleri 2 gün önce başladı. Setten fotoğraflar ve videolar internet ortamına aktı. Kız grubu gene bir arada görülüyor çekimlerde. Hatta kız grubuna balonlar veren bir erkek grubu var. Bu sezon Eva ve Noora'yı 3.sezona nazaran daha çok göreceğiz galiba. Diziye yeni oyuncular eklendi. Oyunculardan bir tanesinin Even'in eski okuldan arkadaşı olan Yousef olduğu söyleniyor. Yousef bir Müslüman ve canlandıran oyuncu aslında Türk ve Herman'ın yakın arkadaşlarından birisi. Even'in Kuran'ı öğrenmesine neden olan kişi olduğu öne sürülüyor. Yousef, Even'in internete koyduğu videoların bir tanesinde var. Isak, Even'e mesajlarında daha önce Yousef'in kim olduğunu sormuştu. 3. sezonda, Emma ile Isak'ın tanıştığı partide, birisi Emma'ya Yousef'in nerede olduğınu sormuştu. Even eskiden Yousef'den hoşlanmış olabilir. Yousef'in Mikael adında yakın arkadaşı veya erkek arkadaşı var. Bunlardan birisinin Sana ile bağlantısı olduğu iddia ediliyor. Sana'nın bağlantısı ya abisi sayesinde olacaktır ya da romantik nedenlerden ötürü olacaktır. Yeni sezonun ana karakteri büyük ihtimalle üçünden birisi olacak: Even, Sana ve Vilde.

tüm kızları çok seviyorum ancak umarım sana olur

yaa william dönmeyecek mi?

Şu an için William diziye dahil değil, zaten 3. sezonda da görmedik. Ayrıca ben de sana ya da vilde'yi görmek isterim bu sezon güzel olacak gibime geliyor

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık