"hiç iyi niyetli olup da hata üstüne hata yapmışsın gibi hissettiğin oldu mu?" -teen wolf

Skam tartışma forumu

Tüm Forumlar > Skam > Diziyi Artık İzleyemeyeceğiz.

yeni konu aç Diziyi Artık İzleyemeyeceğiz.

Artık Norveç'in dışında dizi izlenmeyecek. Telif hakkı sıkıntısı yüzünden. p3 Norveç olmayanlar için ingilizce bir açıklama yaptı:
“We want to thank our international fans and followers who have embraced ‘Skam’. We are blown away by your dedication – it is something we never expected. That is why it hurts to tell you guys that due to a necessary clarification with the music right holders, ‘Skam’ will until further notice not be available outside Norway,”
Müzik hakları yüzünden. Norveçliler bunları ödemiş. NRK de OTT hakları yüzünden bunu yapmak ZORUNDA kalmış.

Resmen şu an gençliğim bitti.

o zaman norveçe gidelim dfghjkl

ya bişey dicemde gerçektende çok saçma skam şu aralar popüler bir dizi ve diğer ülkelerden izlenmesi reyting oranını yükseltir bence ben skam aslında norveç in reklamlığını yaptı örneğin buradaki herkes norveçe gitmek istiyor yalan mı ? değil biz skam sayesinde norveççe öğreniyoruz ha belki bu dizi olmasaydı biz norveç i o kadar çok adını duymayacaktık.. öyle değil mi ha norveçte izlenen diziler skamı kıskandimi belki oda olabilir yada bu diziyi sevmeyenler böyle saçma sapan şeyler yaptı

Telif hakkı yüzünden kanalın verdiği bir karar değil

Dizi DMC,Universal ve Warner arasinda kalan bir dizi.P3,Warner yüzünden bunu yapa bilir.Çünki Norveçde diziler,filmler....kisasi herşey Warner altindan yürüyor.Dizide fazlasiya yabanci şarkilar var (99.5%).Bu yüzden yayimlandiği zaman,parani Warner ödüyor ve diğer şirketler kazaniyor.Para çok fazla gidiyor yani.

herhangi bi şekilde kaçak izlenme yöntemi bulunur diye düşünüyorum

Bunu çözmeye çalışacağız dediler yalnız.

umarım çözerler

yakarım ulan buraları

dizi kaynaksız olarak internete yüklenicek her türlü norveçce ve ingilizcesi olanlarda kaynak çıkartıcaklardır bizim çevirmenlerimizde ingilziceden çevirir merak etmeyin günümüzde bir çok dizinin yayınlanması yasak ancak internette izliyoruz onu geçtim aşırı popüler diziler daha tvde yayınlanmadan internete kaynaksız düşüyor ama insanlar kaynak hazırlıyor yani merak etmeyin 1 2 hafta geç olur ama gelir bölümler.

niye kasıyorsunuz torrent diye bir şey var ndjdjd :)

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık