"bazı insanlar doğru ailede doğacak kadar şanslılar. diğerleri kendi kaderlerini çizmek durumunda." -game of thrones

Skam tartışma forumu

Tüm Forumlar > Skam > Diziyi Artık İzleyemeyeceğiz.

yeni konu aç Diziyi Artık İzleyemeyeceğiz.

Artık Norveç'in dışında dizi izlenmeyecek. Telif hakkı sıkıntısı yüzünden. p3 Norveç olmayanlar için ingilizce bir açıklama yaptı:
“We want to thank our international fans and followers who have embraced ‘Skam’. We are blown away by your dedication – it is something we never expected. That is why it hurts to tell you guys that due to a necessary clarification with the music right holders, ‘Skam’ will until further notice not be available outside Norway,”
Müzik hakları yüzünden. Norveçliler bunları ödemiş. NRK de OTT hakları yüzünden bunu yapmak ZORUNDA kalmış.

Resmen şu an gençliğim bitti.

Bu çok kötü olmuş ama her şekilde bir yolu bulunur diye düşünüyorum olmadı norveçce öğreniriz?

@skamslut torrentin ne olduğu hakkında bilgi verirmisin

cidden sinirlerim bozuldu

instagramda acıklamayı görünce ilk bi kalp sıkışması yaşadım ama zaten normalde cogu dizilerin internetten izlenmesi yasak o yuzden illa ingilizce altyazı cıkar diye dusunuyorum en kötü süzlükle norveççe izlerim lan bilemiyorum her seyi göze almıs durumdayım :'D

YAPTIKLARI SACMA YUZDE TRILYON SACMA ABI BEN NORVECIN N SINI BILMEZKEN BU DIZIYI IZLEDIGIMDEN BERI NORVECCE YI KONUSMAYA BASLADIM YAZMAYA BASLADIM NORVECIN REKLAMLIGINI YAPIYOLAR E BU DIZIYI YAPARLARKEN BUNLARI DUSUNMEMISLER MI BEN KACAK DA IZLERIM BENIM SORUNUM DEGIL OLOM SKAM BENIM ISAK BENIM IZLERIM

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık