"hayatımın çoğunu hissettiklerimi hissetmemeye çalışarak geçirdim." -pretty little liars

Skins tartışma forumu

Tüm Forumlar > Skins > Başlamalı mıyım?

yeni konu aç Başlamalı mıyım?

Friends, HIMYM, Gossip Girl ve Blue Mountain States izledim. Hepsini de çok seviyorum. Gençlik/komedi tarzı bir dizi arıyordum ve bu karşıma çıktı. Sizce başlamalı mıyım, vakit kaybı diyenlerin başka dizi önerisi var mı?

Kesinlikle başlamalısın.

kesinlikle başla izlerken her duyguyu hissettiren dizilerdir hem güldürür hemde ağlatır ağlamışlıgım var

@queenofblack23, tam aradığım tarzda bir dizi o zaman :) 3.sezondan sonra vakit kaybı yazanları gördüm o yüzden tereddüt ediyordum ama hemen başlayacağım.

3. sezona yavaş yavaş alışıyorsun ilk başta üzüyor ama sonra alışıyorsun

Birinci sezonu bitirdim, bu kadar mükemmel olabileceğini tahmin etmiyordum. Umarım 3.sezondan sonra çok üzmez, hele karakterlerin değişmesini hiç mi hiç istemiyorum

maalesef! karakterler değişiyor ama sana tavsiyem 3 ve 4üde izle ama gerisi vakit kaybı emin ol.....

Üç ve dördüncü sezon mükemmel ötesi. Diğerlerini çerezlik izleyebilirsin ama üç ve dördüncü sezonu izlersen dizi kalbinde bir yerlerde daima olacak.

Kesinlikle başla sırf ilk 4 bölümün hatırı için bile izlenir bu dizi. Ama geriye kalan sezonlar ve yeni jenerasyon çok boş

İkinci sezondan sonra bıraktım izleyemiyorum. Karakter değişimi çok saçma geldi

@qubish bende bıraktım 2.sezondan sonra ama tam şuan tekrar başlama kararı aldım.Effy için değer.Zaten 3 ve 4 Te Effy yine var

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık