"tonight is the night!" -dexter

Skins tartışma forumu

Tüm Forumlar > Skins > Başlamalı mıyım?

yeni konu aç Başlamalı mıyım?

Friends, HIMYM, Gossip Girl ve Blue Mountain States izledim. Hepsini de çok seviyorum. Gençlik/komedi tarzı bir dizi arıyordum ve bu karşıma çıktı. Sizce başlamalı mıyım, vakit kaybı diyenlerin başka dizi önerisi var mı?

Bende az önce 5.sezona geçtim.İLK 2 jenerasyon yani 4 Sezonda baya dramatikti.Karakterlere için ısınıyordu.İlk 2 jenerasyonun yerini kimse tutamaz.5.Sezona geçtim ama hiç kimseye ısınamadım.Galiba 4 den sonra izlenilmez diyorlardı,doğruymuş.Direk 7.Sezona geçiyorum şimdi.İlk 2 jenerasyon oradaymış.Kesinlikle başla ama ilk 4 sezon muhteşem gerisi için aynı şeyi söyleyemem.

Hem Güldürür Hem Ağlatır Her 2 sezonda jenerasyon degişiyor

2.sezondan sonra beni de sarmadı. İlk jenerasyondan sonra tadı kalmıyor.

Ön yargılı olmayın derim her jenerasyonun farklı bir tadı var ilk iki sezondaki karakterleri çok sevmiştim 3. sezonda başlarda zorlandım bu yüzden ama sonra 3. 4. sezondaki kadroyu daha da çok sevmeye başladım. 5. ve 6. sezondakilerde fena değildi her jenerasyonda mutlaka seveceğiniz bir iki karakter oluyor bence :)

İzlemekten sıkılmadığınız her yeni jenerasyona olmamış diyip sonradan bağlandığınız benim 2 kere bitirdiğim dizi.. :)

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık