"Bu kadını seviyorum. Köpekbalıklarının kanı sevdiğinden çok..." - Frank Underwood

Stranger Things tartışma forumu

yeni konu aç DİZİ ÖNERİSİ

hayatımı gerçeklerden kaçarak ve dizilere sığınarak geçirdim ve tam depresyonun en kötü sürecinde hiçbir dizi bulamamışken buna başladım çocukların oyunculuğu beni bağladı ve mileven cıyım artık ama dizi sezon finali yaptı lütfen yeni dizi önerirmisiniz kendimi iyi hissetmiyorum lütfen GÖRDÜYSENİZ HEMEN CEVAP VERİN bunun gibi dizi

pretty little liars
once upon a time
2 broke girls
the vampire daires
the originals
the flash
...

dexter izlemediysen mutlaka izle 8 sezon uzun uzun ..
içinde aşk tarih ve aksiyon istersen outlander izle 2 sezon oda ilk sezonu çok güzeldi ikinciyi izlemedim bişey diyemem
süper kahraman seversen jessica jones daredevil arrow bunlar güzel
izlemediysen sex and the city ve friends güzel kafa dağıtıyor
korku ve mizah istersen supernaturala başla
the originals tavsiye ederim eğer vampir tarzı hoşlanırsan
the shannara cronicles geçen sezon ilk sezonu yayınlandı eğer orta dünya elfler dikkatini çekiyorsa the magicians harry potterı çok hafif andırıyor büyü okul hoşuna giderse bu da geçen senenin yeni dizilerinden
eskilerden the lost room var mini dizi gizem gerilim seversen
korku fantastik dalında american horror story zaten her sezon farklı konu bak beğenmessen bi sezonu başka sezonunu açarsın ki bence beğenirsin korku ve gizemden hoşlanıyorsan komedi younger var hilary duff oynuyor eğlenceli bir dizi sense8 netflixin kazandırdığı güzel dizilerden fantastik bilim kurgu seversen şiddetle öneririm ilk bi iki bölüm dayan pişman olmassın son olarak depresyonda ya da değilsen canın günlerce kapanıp dizi izlemek istiyorsa izle bu bir süreç ve inan bana biticek iyi seyirler umarım beğeniceklerin çıkar ..

shameless, how i met your mother. narcos dicem ama o daha da depresyona sokar adamı :D

merveatom kimse dememiş ama izleyince senin için efsane olacak dizi tabi ki de SONS OF ANARCHY

Chuck , 2 brook girls ,how to get away with murder , orphan black , once upon a time

Friends -ailenmiş gibi hissediyorsun izlerken ve kesinlikle HIMYM'dan daha iyi-
Doctor Who
Sherlock Holmes

mileven yazdığın için tavsiye vermeyeceğim..

konuya abone kullanıcılar 17

Yukarı Çık