"insanların ‘ama’ kelimesinden önce söylediklerinin hiçbir önemi yoktur." -game of thrones

Stranger Things tartışma forumu

Tüm Forumlar > Stranger Things > millie bobby brown'un abartılması

yeni konu aç millie bobby brown'un abartılması

milie çok iyi oyuncu gerçekten ama bazen yaşından büyük davranılıyo ve nedense hep ön planda o oluyo tmm başrol onun ama diğer oyuncuların örn noah finn gatenn in geri planda kalması üzüzcü

youtube'den '' why ı dislike millie bobby brown'' diye bir video izlediğimden beri gözümde iyice sevimsiz bi kız olmaya başladı.başarısını küçümsemiyorum ama bu kadar göklere çıkarılmasına da gerek yok ekipteki diğer oyuncular da aynı övgüleri hakediyor hem de fazlasıyla

Bobby Brown çok egoist duruyor 1 ay instagram hesabını takip ettim sonra bıraktım tüm fotoğraflarında bir iticilik ben sizden yükseğim sizi aşşağılık varlıklar diye bir aşağılama hissediyorum. Ama Noah öyle mi çok cana yakın duruyor. Finn ağır abi, diğer ikisi yan rol sorry.

o yaşta birden ün kazanıp saçmalamaması garip olurdu. Ben olsam bende şımarırdım. Elbet farkına varır kendinin. Ergen sonuçta diyip çok ta kafa yormamak lazım.

Yaşı küçük olduğu için şımarması normal. Evet o videoyu izledikten sonra ben de soğudum ama pek takmıyorum. Noah da en az Millie kadar yetenekli. Çok çok çok iyi bir oyuncu yaşına göre, daha fazla yer verilse keşke çocuğuma,sadece canavar içine falan girince başrol oluyor o kadar :D

diziyi iticilestiren en onemi etmen diyebilirim.kendisi bu dizide oynamasaydi belki diziye bir sans verebilirdim ama maalesef..

Evet 3. sezonda da Eleven olarak değil Millie olarak izliyoruz

3. sezonda oyunculığu çöp

Böyle olmasını yaşına verebiliriz ama diğer oyuncuların arka planda kalması üzücü. Ayrıca son sezon oyunculuğu berbattı.

aslında kızı çok beğeniyodum ama yukarı why ı dislike millie bobby brown' adlı videoyu youtube ta oynatınca anladım ki biraz değil hatta baya ön planda kalmayı seven birisi milletin lafına baya kesiyor.biraz irite ediyor insanı

Daha genç olduğunu unutmayın 15 yaşında daha kendisi, ben çocuk oyuncuları çocuk işciden farksız görüyorum bizim boş geçirdiğimiz dönemlerde kız kariyer yapıyor bu kadar ünü kaldırmak da kolay değil.

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık