"+nasıl bir şey bu aşk? -biraz kafa sikici dürüst olmak gerekirse." -skins

Stranger Things tartışma forumu

Tüm Forumlar > Stranger Things > millie bobby brown'un abartılması

yeni konu aç millie bobby brown'un abartılması

milie çok iyi oyuncu gerçekten ama bazen yaşından büyük davranılıyo ve nedense hep ön planda o oluyo tmm başrol onun ama diğer oyuncuların örn noah finn gatenn in geri planda kalması üzüzcü

15 yaşında ne oyuncular gördüm ben. Di Caprio, Kristen Dunset, Chole Moretz, Daniel Radcliffe, Jaden Smith, Emma Watson gibi.
Şişirilmiş, duygusuz oyuncu. Yazdığım oyuncuların 15 yaş altında oynadığı filmleri izleyin oyunculuk görün. boktan oyunculuk yapan kızı yüceltmeyin. İçerde dizisinde Celal babanın oğlu bile 14 yaşındaydı ve bundan güzel oyunculuk yaptı. Selenadaki kızlardan en küçüğü bundan daha iyi. 3. Sezonda çöptü eleven. Özellikle de oyunculuk bakımından. Zaten Billy de öldü, artık bu diziyi izlemem bile..

20 yaşına geldiğinde feminizme de başlar, (feminizme lafım yok düzgünce yapanlara saygılıyım abartı yapar anlamında dedim) ödül almak için önüne gelen rolü kabul eder ve prim kasar. 2. bir Brie Larson vakası ile karşılaşmayalım. Piyasada çok daha iyi ergen oyuncular var

röportajlarda falan sürekli milletin sözünü kesiyor . katılıyorum

açıkçası ilk 2 sezon oyunculuğu fena değildi ancak 3. sezon hiç beğenmedim mimikleri ve tepkileri çok yapay ve samimiyetsiz geldi bu sadece millie için değil, diğer çocuk oyuncularda da düşüş var sanki

Ben 3. sezonda oyunculuğunun kötü olduğunu düşünmüyorum. Duffer Biladerler 3. sezonda Eleven'ın karakterini kötü yazmışlar.

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık