"o farkında bile değil belki, ama onunla konuşunca mutlu oluyorum." -friends

Stranger Things tartışma forumu

Tüm Forumlar > Stranger Things > Sizce 3. sezonda olaylar nasıl gelişir?

yeni konu aç Sizce 3. sezonda olaylar nasıl gelişir?

Merak ediyorum acaba elevenin kardeşi yanına gelicek mi?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Dikkat ettiyseniz Kali kindar bir arkadaş. El onu terk ettiği için ona kin besliyor olabilir. Kesinlikle diziye bir şekilde girecek ama bu El'den intikam için mi yoksa upside&down için mi emin değilim. Max abisine gereken dersi verdi. Ancak Billy aktif bir şekilde devam etmeli. Nancy'e zaman zaman sinir olan bir ben miyim? Çok baskın yönleri var ancak bazen kendiyle çelişerek çok basık davranıyor. Jonathan iz may feyv yani :D O da çok utangaç :P Whatever Mike&El (Jane) çifti erken yaşta da olsa birleşti ya daha gam yemem :P (3. sezon ayrıldılar :D)

Üçüncü sezonda bu solucandan evrilme hortlak yine fışkırır gibi geliyo bana. Jane in babası daha piyasada yok işler az daha karışacak sanki. Ya babayı arayacaklar yada kız kardeşleri birleştirip ekip falan yapıp aşağıya inecekler çatlarım beklemekten

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

3. Sezonun ip ucu 2. sezonun sonunda verildi zaten diğer taraf kapanmadı farkındaysanız baş aşağı dünyadı okulun üstünde o büyük yaratık belirdi. eleven kapıyı kapatırken gölge olarak büyük bir yaratık belirmişti o yaratık ölmedi uzattığı bir kol parçası gibi birşey geri çevirilerek kapatıldı.Ve willin içinden o gölge çıkarken gök yüzüne doğru gitti yok olma gibi bir durumu yok ve will de onu zaten gök yüzünde görmüştü 3. sezon çok heyecanlı olabilir diye düşünüyorum.

Konusunu hakkında bir iki şey gösterdi bizlere ama 3. sezondan ilk 2 sezon kalitesinde birşey beklemeyin. 3.sezon daha çok bir toparlanma sezonu olacak. Evreni ve hikayeyi genişletmeye çalışacaklar. 4. sezon ise 3. sezonda yapacaklarına göre en iyi sezon olacaktır.

Elevenın babası ölmedi ve bence o 3. sezonda geri gelicek. Diğer çocukların hikayelerini izliycez ve Elevenın annesini daha fazla görücez. kötü bir şey yapıcak. yine birinin başı belaya girecek ve o gruptan biri ihanet edicek gibime geliyor. bakalım hayırlısı...

Diğer sayılar da ortaya çıkabilir ve oradan bağlayabilirler senaryoyu

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık