"hani bir his vardır ya böyle, nasıl söylesem mutlusun ama değilsin gibi.." -how i met your mother

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > 11.Sezon Tahminler ?

yeni konu aç 11.Sezon Tahminler ?

Galiba Lucifer Reis Harika Bi Geri Dönüş Yapacak Gibi.Crowley Ölür mü Bence Ölmez Cünki Crowley Planını Yapmıştır Diye Tahmin Ediyorum Castiele Bişey Olacağını Hiç Tahmin Etmiyorum O Yüzden Direk Oraya Giriyorum 11.Sezonda İnşallah Tanrıyı Görürüz Eğer Görürsek Tanrı Ve Lucifer'le Birlikte Muhteşem Bi Sezon Olacak Kesinlikle Olacak İnşallah Olur.

Herkes Tahminini Yazsın Ve Merak Ettiklerinizi 11.Sezona Kadar Tartışırız Felan İyi Olur.

Tanrı felan cok umrumda değil Crowley ölmesin :(

Crowley ve Cass'in nasıl kurtulacağı hakkında bi fikrim yok ama Chuck'ı yeni sezonda Tanrı olarak göreceğimizi düşünüyorum.

Tanrı geri dönecek....

Abi herkesin dilinde Chuck var sizce yapımcılar çok belli ederek Chuck'ı tanrı yapar mı? Yani beklenmedik bir şeyler yaparlar ama Tanrı gelse bile göstereceklerini sanmıyorum. Mühürü, Lucifer lanete çevirdiği için Dean ve Sam Lucifer'ı çıkarıp karanlığı kaldırmaya çalışabilirler. Karanlıkla beraber dünyaya canavaların da gelmiş olabileceğini düşünüyorum. Ama şimdi benim anlamadığım şey tüm dünya karanlığa mı gömüldü? Eğer öyle olduysa tüm dünya ayaklanmıştır. Yoksa karanlık sadece canavar mı? Bunu sanırım 11. sezonda hep beraber göreceğiz.

lucifer'in döneceğini düşünmüyorum mühür lucifer'a geri gitseydi karanlık serbest kalmazdı bence mühür karanlığı serbest bıraktı ve sanırım artık cidden finale gidiyorlar. son bölümde ölümün anlattığı gibi hiçbir şey yokken karanlık vardı ve artık karanlığa karşı savaşacaklar daha fazlası olmayacak. önümüzde ki sezonda tanrıyı sahnede göreceğimi umuyorum nasıl savaşır ne tür yetenekler koyarlar bilemem ayrıca karanlık bir vücuda bürünür sanırım. ayrıca eğer lucifer gelecekse de bence onu tanrı getirecek ve mührü ona geri verecekte olabilir en güvendiği askeriydi sonuçta. beklemediğim iyi bir sezon geçti umarım 11 de iyi olur.

Beyler bayanlar büyük ihtimal dabbeyi izleyecegiz 11 .ci sezonda
yerden kalkan karanlık gölgemsi cisimler dünyayı kaplar

büyük ihtimal kurandan alınan bilgiler ile karşımıza muhteşem bir 11 inci sezon çıkacak
Dean in Death i öldürmesini beklemiyordum daha doğrusu Death in ölümünü beklemiyordum
demekki Karanlığı tutan kapı Death Onun anahtarı ise Kabilin mührü imiş ve böylece kapıyı tutacak etkenler ortadan kaltı

ancak aklıma takılan birşey var Mühür Rovena yamı geçti yoksa ?

Hatırlarsanız dizide dean Mıchael e evet demesi gerkeiyordu a cnak demedi ve odada bir melegi öldürdügü sırada melek şunları demişti

''kıyamet kaçınılmaz elbet bir gün ona evet demek zorunda kalacaksın ve kardeşinle birlikte savaşmak zorunda kalacaksın''
ve hatırlarsanız dean zamanda ileri gitiginde melege evet dememişti ancak kardeşi lusifer e evet dedi ve dean ölmüştü

büyük ihtimal kafesten mıchael ve lusıfer çıkarmaya çalışıcak dean le sam çıkardıktan sonra dean evet demicek ancak sam evet dicek

crowly bence öldü ölmese bile lüsifer öldürücek

castiel ölmedi çünkü gelecekte de gördük onu

Bence konu tekrar sam üzerinden gitmeli sam konu olunca dean sami korumaya çalışıyo ve bu çok hoşuma gidiyo bu sezon same hiç yakın değildi ve istediğim gibi sarılmadılar yeni sezonda aralarındakı bağları güçlendirmeliler diye düşünüyorum ben <3 :))

Lucifer'ın iyi olduğunu görürsem çok sevinirim sevdiğim bi karakter iyi haline bayılırım galiba :D

zeynep104 yanlış anlama güzel düşünmüşsün ancak kız gibi düşünmüssün

dean sam i sam de ean i kurtarma cabaları olan sezonlar heycan vardı ancak sıkıcı bir hal almıştı yeni gelcek sezonlşarda birlikte hareket edicekler bundan nsonra

supernaturalwikia'da god sayfasında chuck'ın resmini koymuşlar. yani chuck geri dönebilir.

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık