"şiddet kendi iyiliği için hiç bir sonuca varamaz." -oz

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > 11.Sezon Tahminler ?

yeni konu aç 11.Sezon Tahminler ?

Galiba Lucifer Reis Harika Bi Geri Dönüş Yapacak Gibi.Crowley Ölür mü Bence Ölmez Cünki Crowley Planını Yapmıştır Diye Tahmin Ediyorum Castiele Bişey Olacağını Hiç Tahmin Etmiyorum O Yüzden Direk Oraya Giriyorum 11.Sezonda İnşallah Tanrıyı Görürüz Eğer Görürsek Tanrı Ve Lucifer'le Birlikte Muhteşem Bi Sezon Olacak Kesinlikle Olacak İnşallah Olur.

Herkes Tahminini Yazsın Ve Merak Ettiklerinizi 11.Sezona Kadar Tartışırız Felan İyi Olur.

chuk geri dönücek ancak cenneten bılgı alamıyorum sadece cennetı duyuyor bu sefer cunkü radio (hatırlarsanız :D) açık kladı :D

CARİON benim en çok beğendiğim sezonlar o konu üzerinden gidenlerdi ama tabi ki birlikte hareket etmeleri en çok istediği şey ben sadece kardeşlerin birbirlerine soğuk olmasını istemiyorum :)

Ne yazıkkı erkek kardeşlerin birçogu bu halde :D

Ben dizide ençok Sam e sinir oluyor eger sam olmasaydı Dean bukdar acı cekmezdi

Sam yüzünden öldü başkasinin hayatını alarak yaşadı
Sam yüzündne öldü cehenenme gitii
Sam yüzünden öldü araf a giti
Sam in ruhunun kaybetmesi sam in hatası ancak Dean kendi hatası sandı ve acı çekti
Sam yüzünden bob singer öldü Dean kendi yüzündne öldü sandı ve acı çekti
Sam in ruhsuz hali sam e çok büyük acılar ysşatıı
Sam ın Dean den sürekli kaçması yalan söylemesi ve onu kandırması dean e çok acılar çektirdi

Eger Sam doğmasaydı yada sarı gözlü iblisin kanını içmeseydi Dean in annesi ölmyecekti ve En büyük acısı olan Dean in Annesini hayalet olarak bile göremedi

Açıkcası Dean ne çektiyse Sam yüzünden çekti...! ;)

Sam Dean Cass Crowley Rowena ve Tanrı birleşip bi şeyler yapıcak bence erfergfetgkrntkgje

Sam ve Dean'in duygusal gay muhabbetleri olmasın, başka bir şey istemez.

Galiba 2 sezon önce ettiğim tahmin 11.sezonda gerçekleşebilir.

Lucifer ve Mikail geri gelecek. Sam geri geldiğine göre neden Lucifer geri gelmeyecek ? Crowley ölmez. Crowley en kurnaz insan. Mutlaka ya bir yolunu bulur ya da bir şekilde ortaya çıkar her şey benim planımdı der. Eh , sonra Croatan geleceği gerçekse simülasyon tarzı bir şey değilse o mutlaka gerçekleşecek. Gerçekleştiği takdirde çok iyi bir vs göreceğiz.

Ayrıca eğer bu tahminim yakından uzaktan gerçekleşirse yeni karakterlerin hiç birini göremeyeceğiz. Bir şekilde finale 4-5 bölüm kala alayı ölecek.

Kim bilir belki de Tanrı Ölümdür ? Ölümün ölmesi ha ? Kendini arafa falan düşürüp Tanrıyla ne zamandır yapması gereken nihai konuşmasını mı yapacak ? Sonuç ne olursa olsun Ölümü öldüremezsiniz ancak yavaşlatırsınız

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık