"sevdiğin bir insana seni seviyorum demek bu kadar zor olmasaydı keşke." -how i met your mother

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > Başlamalıyım ?

yeni konu aç Başlamalıyım ?

Dizi nasıl ilerliriyor. Bazı diziler gibi sonradan bozuyor mu?

vAe

Uzun yıllardır takip eden birisi olarak önermiyorum. Ha izleyeceksen 5. sezona kadar izle sonra bırak. Ama bırakamayacaksın. Bu yüzden başlama. Biz düştük sen düşme.

evet, cogunun aksine bence 5.sezondan sonrasi da guzel ve sıkıcı değil. Supernaturali gercekten cok az kişinin anladığını düşünüyorum eğer anlarsan en zevkli dizilerden

İzlemeni tavsiye ederim favori listemde ilk sıralarda. Supernatural beğendiysen bunlarda hoşuna gidicektir: Van Helsing -ve- Titans

Supernatural oğlum bu. Bozulur mu sence? Aslaaaa

Evet belki ileri ki sezonlarda biraz bozulsa da toparlamıştır her zaman bence sen başla beğenmezsen zaten bırakırsın

4 Senedir izlemekten sıkılmadıysam tabii ki izlenir.

ben başlarken en çok izlenen dizilerden biri diye başlamıştım dizi gerçekten sarıyo ben 5. sezonun yarısındayım şu an sonradan ne olur bilmiyorum ama sıkmıyo ve karakterleri benimsiyosun.Bir iki arkadaşım her bölümde av var diyip yzrım bıraktılar ama DÜŞÜNMEDEN BAŞLA efsane dizi.Ama eğer sıkılırsan arada başka bir dizi izle sonra özleyip kendiliğinden açıp izliyosun.

Sıkılmadım henüz sanırım. İzlemeye devam şimdilik.

Defalarca izledim ve izlerim. Tekrar izlemelerimde atladığım bölümler olmuyor değil o da tekrardan dolayı ama muhteşem bir dizi. Şiddetle öneririm.

Bence başla, çok saran, her sezonda sonunu bekliyeceğin farklı konular, düşmanlar yer alıyor

Yukarı Çık