"tek isteğim okulu bitirip beni kimsenin tanımadığı bir yerde yeni bir başlangıç yapmak." -gossip girl

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > Breaking Bad mi Supernatural mi ?

yeni konu aç Breaking Bad mi Supernatural mi ?

Kararsızım sizce hangisi daha güzel

@ulaşçelik yap tartışma olabilir seviyeli bir şekilde olacaksa neden olmasın ama bu mantıksız bir şey yani. Bu versusta Supernatural diyenlerin %95'i bir 5 yıl sonra ben Supernatural derken hangi kafayı kullanıyordum gibi laflar diyecekler. Aynısını ben de yaşadım bir zamanlar bana göre en iyi dizi Smallville'di sonradan wire breaking bad friends derken şu anda Sopranos bana göre gelmiş geçmiş en kaliteli dizi. Yani bu favori dizi saçmalığı belirli bir döneme kadar sürekli ruh hallerine göre şekilleniyor.

Hocam iki diziyide izle vaktin var ise. Breaking Bad ile Supernatural farklı kulvarda diziler. Ha illa hangisi daha iyi diye soruyorsan Breaking Bad derim şahsen.

Breaking Bad'in öne çıkan özellikleri, mükemmel oyunculuklar ve senaryosu. Dizinin konusu, kanser olan bir adamın ameliyat olması için gereken parayı uyuşturucu yoluyla sağlamasıyla başlıyor. Ama öyle güzel bir kurgu var ki, bir bölüm bittikten sonra hemen diğer bölümü izlettirir insanı. Acaip sürükleyicidir.

Supernatural ise fantastik ve şeytani varlıkları avlayan iki kardeşin hikayesini anlatıyor. Breaking Bad'e göre biraz daha aksiyonlu ve bazı sahneleri gülümsetebilecek cinsten. Bazı yerleri de insanı geriyor. Ana ve işleyen hikayesi olsa da her bölüm farklı birşeyin hikayesini anlatıyor ve ana hikayeyi yavaş yavaş aksediyor.

Belirttiğim gibi, ikisi farklı kulvarda diziler. Kıyaslamak yanlış olur.

Bir de şu var. Breaking Bad ödül almış bir dizidir. O kadar dizi izledim ve izlerim, benim için bir numaralı dizidir. Supernatural ise, TOP 10 dizi listemde 6 veya 7. sıralara tekabul eder. Vaktin bol ise ikisini de izle. :)

ikisinin de bütün bölümlerini izlemiş biri olarak söylüyorum ki Supernatural. Kategorileri çok farklı fakat DEAN üzerine tanımam :)

Supernatural

Yukarı Çık