"ben hariç herkes salak." -homer simpson

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > Bu sezon final olmalıydı.

yeni konu aç Bu sezon final olmalıydı.

Bence 5. sezonda Michael, dean'nin bedenine girmeli ve Lucifer'ı (ve sam'i) kafese hapsetmeliydi. Böyle veya buna benzer bir final yapsalardı çok etkileyici olurdu ve benim efsane diziler listeme girerdi. Ama onlar devam etmeyi seçtiler. EE tamam dedik. Sonra gittikçe saçmalamaya başladılar. Tamam bari finalini izleyelim diye izlemeye devam ettik. Bu sezon ellerine bi' şans daha geçti. Lucifer ve Michael gibi Habil ve Kabil hikayesini de çok iyi bir şekilde Dean ve Sam'e uyarlayabilirlerdi. Dean mührün etkisiyle Sam'i öldürürdü. Tıpkı eski hikayedeki gibi. Buda çok etkileyici bir final olurdu. Yapımcılar yine devam etmeyi seçtiler. Bence bu saatten sonra nasıl bir final yaparlarsa yapsınlar normal bir bölümden farkı olmayacak. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.

habilin deana sozu *benim hikayem kardesimi oldurmemle basladi. Seninkide kardesini oldurmenle biticek demisti.* bencede boyle bi son cok cok guzel olurdu

Saçma bir konu final in olması için imkansız bir bitiş final i bukdar istemeniz saçma nekdar uzun odakr iyi

Supernatural candır nekadar oynarsa okadar iyi :D

Ne kadar uzun ne kadar iyi kafası ile izleyen bi kitlede böyle bi konu açmam saçma olmuş :P

ben spnye hiç bi finali yakıştıramıyorum bence SPN final olmamalı

SPN ye final olması için kıyamet in olması laım ozamn final olur işte bu dizide mutelu bir son beklemeyin konuyu açan diziyi anlayarak izleseydin bu konuyu açmana gerek yok

heralde alt yazıya ytişemeyecek akdar yaşın küçük :)

gereksiz gereksiz konularrr

@Carion yaşın küçük diyerek beni utandırdığını veya kızdırdığını sanıyorsan boşuna uğraşma. sadece karaktersizliği belli ediyorsun. siz bu kafayla izlemeye devam edin.

bende diziyi soluksuz 1 ayda 7.sezona gelecek sekilde izliyen ve seven biriyim ama gercekten bazı noktalarda saçmalamıslar bunuda gözardı edemem 10.sezona kadar neler yapıyorlar merak ediyorum ama dizi uzadıkça sonuna olan ilginin yada sürprizin azalacagını düşünen biriyim...ayrıca neden sadece kendi haklılıgınızı karsınızdakine direten bir tavır alıyorsunuz hiç anlamadım hiçde anlamayacagım sanırım...fikirler kişilere özeldir paylaşılan herseyi beğenmek zorunda değiliz ama özelliklede sadece terslemek adına yorum da yapılmamalı...iyi seyirler....

Dedigim gibi herkezin düşüncesi farklıdır saygı göstermek gerek
ancak supernatural gibi bir dizi nin finalinin istenmesi saçma

tama bazı bözlümler gerçekten saçma ancak bu saçma dedigimiz bölümler genelde çok güldügümüz bölümler

Dean in şakalrının odlguu bölümler

konuya abone kullanıcılar 17

Yukarı Çık