"sevdiğin işi yaparsan hayatın boyunca bir gün bile çalışmış hissetmezsin." -person of interest

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > Bu sezon final olmalıydı.

yeni konu aç Bu sezon final olmalıydı.

Bence 5. sezonda Michael, dean'nin bedenine girmeli ve Lucifer'ı (ve sam'i) kafese hapsetmeliydi. Böyle veya buna benzer bir final yapsalardı çok etkileyici olurdu ve benim efsane diziler listeme girerdi. Ama onlar devam etmeyi seçtiler. EE tamam dedik. Sonra gittikçe saçmalamaya başladılar. Tamam bari finalini izleyelim diye izlemeye devam ettik. Bu sezon ellerine bi' şans daha geçti. Lucifer ve Michael gibi Habil ve Kabil hikayesini de çok iyi bir şekilde Dean ve Sam'e uyarlayabilirlerdi. Dean mührün etkisiyle Sam'i öldürürdü. Tıpkı eski hikayedeki gibi. Buda çok etkileyici bir final olurdu. Yapımcılar yine devam etmeyi seçtiler. Bence bu saatten sonra nasıl bir final yaparlarsa yapsınlar normal bir bölümden farkı olmayacak. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.

Bence bu sezon final olmamalıydı birçok hikaye yarım kalırdı Chuck, Claire, Jody,Metatron gibi Kabil'e yoğunlaşmaktan bunlara az zaman kalırdı ama 11.sezon veya 12.sezonda tüm yan karakterlerin konusu bittiğinde böyle birşey olmalı ama biri yaşayacaksa diğeride yaşamalı, biri ölecekse diğeride ölmeli.

sezonun yarısında zaten boş bölümler vardı. isteseler bütün yarım hikayeleri tamamlayabilirlerdi.

Ya çılgın mısınız bitirdim tekrar başladım ben replik ezberlicem

Bende dizinin hiç final yapmamasını isterim aslında, ama 5. sezona mükemmel bir final hazırladıktan sonra toparlayamadılar. İyice saçmalamaya başladı. Eğer 5. sezon final olsaydı benim de kalbimde hep efsane dizi olarak kalacaktı.

dediğin gibi kabil ve habili dean ve sam´e göre uyarlasaydılar çok abes kaçardı ve illa ki bu dizinin de bir finali olucak ve diziyi sevenler olarak ne kadar geç biterse o kadar güzel olur benim fikrimce illa final muhteşem olmasına gerek yok dizinin bütünü zaten beni birçok kez büyüledi sonuç olarak dizinin son bölümü değil tamamı akıllar da kalıyo tabi ki bunlar benim fikrim;)

diziye mutlu son yakışmaz bir ara hayalini kurdum insan mutlu oluyor falan ama sonradan daha farklı bir final istediğimi anladım
birisi kıyamet olursa güzel olur demişti bence olabilir finalde dünyanın sonu gelsin güzel bir final olur

Jensen ve Jared'ı -ya da Dean ve Sam'i- tekrar aynı şekilde görememekten korkuyor bazılarınız yorumlardan anladığım kadarıyla. Ben ne kadar uzun o kadar iyi görüşüne katılmıyorum. Aynı düzeyde daha ne kadar devam ettirebilirler ki? Sadece Supernatural'dan ve Bob Singer'dan çok vurucu bir final sezonu bekliyorum. Biliyorsunuz eninde sonunda final olacak, e 10 sezon devirdiğimize göre bu final olayı da yakındır. Alışmaya bakalım.

Bence final bölümünde Lucifer ve Michael kafesten çıkar, olması gereken kavga olur ve kıyamet kopar. Eğer böyle yaparlarsa SPN finaline yakışır bir son olur :) 5. sezonda bitmesi gerekiyordu diyen çok fazla kişi var. Arkadaşım izlemek istemiyorsanız izlemeyin kimse size zorla izleyin demiyor. Biz izleyenlerle yolumuza devam ederiz problem değil ;)

bu sıtede en cok takıp edılen (tum zamanlarda) diziler arasında 10 senedır oynamasına ragmen 5. sırada boyle guzel reytıngı varken neden bıtırsınler kı tekrar baska dızıye baslansa cok ıyı tutacagı bılınmedıgınden bence devam etmesınde hıc bır sorun yok

Dizide saçma denebilecek bölümler olsa da, final olursa düşeceğim boşluğu da düşünerek, bir on sezon daha gitmesi dileklerimle

konuya abone kullanıcılar 17

Yukarı Çık