"+bu da sevgili eşime. -ekmek yapma makinesi mi? +hep ekmeğimiz bitiyor ya ondan. -sütümüz de bitiyor inek aldın mı?" -dexter

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > Colt'un öldüremediği 5 şey

yeni konu aç Colt'un öldüremediği 5 şey

Hüsnü çoban / Mesut / Rıza Baba üçlüsü
Polat Alemdar
Lucifer
Tanrı
ve Winchesterlar dışında Colt neleri öldüremiyor

Tanrı
Amara
Baş Meleklerin hepsi
Leviathan
Ve kesinlikle Cain.

"Yaratılmış 5 şey" ibaresini kaçırıyorsunuz arkadaşlar. Bu durumda Tanrı ve Amara bu 5'liden müstesnadır. Ayrıca "şey" derken kişilerden bahsediyor olmalı, türlerden değil. Zira vampir alfası "ben o 5 şey'den biriyim" demişti. Bu durumda "şey" demek kişi demektir. Tahminimce şunlar ölmüyor:
******-(Mühre sahip olanlar): Lucifer, Cain ve bir ihtimal Dean. (Dean mührü bozduğu için bundan müstesna olabilir belki. Çünkü ilk mühür lucifer'e verildi; o ise Kabil'e aktardı. Kabil de Dean'e aktardı fakat Dean kimseye aktarmadı; bozdu mührü) (kuvvetle muhtemel mührün bağlayıcı büyüsü sayesinde colt öldürmüyor.. yani lucifer'ın ölmeme sebebi buydu)
**** Leviathan falan demişsiniz de ben sanmıyorum öldürmeyeceğini. Deterjana ölüyolar colt kurşununa mı ölmeyecekler
***** Baş meleklerin hepsi olması mümkün değil. Bu arada baş melek GABRIEL hâlâ yaşıyor. Önümüzdeki bölümlerde bize süpriz yapabilir.
**** Eve bir ihtimal olabilir çünkü mantıklı. Alfaların da anası neticede.
**** bu sezon nephilim doğarsa muhtemelen onu da öldürmeyecektir colt.

Şimdilik aklıma gelen mantıklı cevaplar bunlar.

6. olarak Nephilim'i de ekleyelim lütfen :d

nephilim doğmazsa dizi nasıl çekecek adamlar ?

12. sezon 19. bölümden sonra hiçbir önemi yok gibi görünüyor, tabi bildiğiniz iyi bir tamirci yoksa...

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

nazar değdirdiniz hadi buyrun coltta tarih oldu

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık