"birinin hayatına öylece girip, onlar için değerli bir hale gelip, sonra da çekip gidemezsin öylece." -the walking dead

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > DEAN VE SAM'İN HALA EVLENMEMESİ

yeni konu aç DEAN VE SAM'İN HALA EVLENMEMESİ

SİZCE DEAN VE SAMMY DİZİ SONUNDA EVLEBİR Mİ NE DİYORSUNUZ BU İŞE

Birbirleriyle evlenirler

jkcdıufkugr o da bi ihtimal

hayır dean ve castiel evlenir <3333 jkfgjkgdjh

aralarındaki o muhteşemliğe daha fazla engel olamayıp dfhgdfjgdfjkg

bence yalnız kurt olacak onlar her zaman

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

dean tanrının bacısını alacak... castiel aşk acısı çekip sam e dert yanacak bu sırada samla castiel yakınlaşacak sevgili olacak. diğer bir dean aşığı crowley de yine insan kanına başlayacak üzüntüden. Parası neyse verip lucifer a gitmeye başlayacak. ondan şeytan aids i kapıp ölecek. Kevin da geri gelecek. ingiliz harfin adamları gelişine vurup geri gönderecek. Castiel in kızı da işletme okuyup bitirince kocaya varacak. Rowenanın dünya umrunda değil. komplo teorim budur. Tşk.

gerçekten burada bunları dolu dolu tartışan bir topluluk var ya.

Tartışması bile anlamsız olan bi konu 12 sezon boyunca her bölüm avcılar ve onların hayatlarını izledik ve o 12 sezondan hiçbişey öğrenemedinmi ? avcılık seçerek yapılan bişey değil aa kurt adam dur avcı olıyım " gibi bişey söz konusu değil genelde bi çoğu intikam yada yardım için yapıyo tabi para için yapanlarıda gördük ki dean le sam defalarca aile hayatı yaşamaya çalıştılar sonuç hep hüsran oldu defalarca başarısızlıkla sonuçlanan onca şeyden sonra bu konuyu nasıl açabiliyosunuz anlamıyorum adamlar daha öz ve öz anneleriyle doğru düzgün ilişki kuramıyor bide evlilik ?

Tamam da bunlar hepsi başta kaldı biz sonu diyoruz tamam? Her şeyin bittiği yere geldiğimizde elbete bir şeyler değişecek ve ben bunu evliliğe bağladım bunun neresine sinirlendim bilmiyorum
Dipnot : "mi" ayrı.
İkinci dipnot : olıyım değil olayım.

Sanmıyorum. Sam heteroseksüel. Dean'de aynı şekilde. Bu şekilde bir son olacağına ihtimal vermiyorum.

konuya abone kullanıcılar 14

Yukarı Çık