"insanlar hakkında olumlu düşünmek onları iyi biri yapmaz." -house m.d.

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > DEAN VE SAM'İN HALA EVLENMEMESİ

yeni konu aç DEAN VE SAM'İN HALA EVLENMEMESİ

SİZCE DEAN VE SAMMY DİZİ SONUNDA EVLEBİR Mİ NE DİYORSUNUZ BU İŞE

dean ve cass evlensin lucinin çocuğunu evlat edinsinler

zuahhahahahahh konunun başlığına bak müthiş gece gece iyi güldüm

@purgotory baş yada son ne fark eder ? adamlar kendi anneleriyle bi ilişki kuramıyor diyorum bunu nasıl anlamıyosun ? Dizide onlarca kez her sezon ve nerdeyse her bölüm bu anlatıldı sevdikleri herkes teker teker ölüyo hatta ana karakterler dahi defalarca öldü , ilişki kurmayı bırak sevgili olma olasılıkları bile çok düşük bi kaç kez ikili sevgili bulmuştu sonu hep hüsran bitti illa 30 tane örnekmi veriyim ? mary ve john gibi onlarca çift tırt oldu dimi ? avcıların her biri bu yola acı çektikleri için giren kişiler bi kere dean evlendi aile hayatı kurdu falan sonu ne oldu ? sam sevgili buldu onda ne oldu ? bobby olayı ? sam in şeytan sevgilisi ? anlamakta neden zorluk çekiyosunuz anlamıyorum dizinin başı yada sonu önemli değil hala aynı hiçbişey değişmedi sırf son değişti diye herşey güllük gülistanlık olucak değil çözülmeyen onlarca olay var luciferin oğlu kellynin ölümü ingiliz harflerin adamları vb vb vb ee ? onca şeyin arasında senaristte evlendiricek öylemi ? aynen haklısın 2 side evlenicek aile hayatı evli mutlu çocuklu falan anlıyorum. :D

Çözüm: Dean ve Castiel evlensin, daha sonra da Destiel adında bir çocukları olsun
Daha sonra da Sam ile Lucifer veya Sam ile Gabriel evlensin çocuklarının adı da Sammy olsun.
(SAM VEYA DEANİN HETEROSEKSÜEL OLMASI UMRUMDA DEĞİL)

:D bence en güzel çözüm Destiele öldüm kfjlghdrıhuhjhjhj n

ÇABUKKK KAYBOL BURADAN

ikisi kardeş yalnız ? ;D

O kadar cehenneme git-gel, Tanrı, Cehennemin Kralı, Cehennemin Kralının annesi ve bunlar dahil birçok kötülükle uğraş ama sonun mutlu olsun? Pek sanmıyorum...

konuya abone kullanıcılar 14

Yukarı Çık