"erkeğin her adımı, her nefesi, her kelimesi ve hatta her bakışları yalan olabilir ama ağlamaları asla.." -icarly

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > Dizi İzlerler Olarak Herkese Uygun dizi yapalım

yeni konu aç Dizi İzlerler Olarak Herkese Uygun dizi yapalım

Ben Düsündüm tasındım bircoğumuz benim gibi 100 dizi ve üzeri izlemistir bizim bilgilerimiz izlediğimiz bircok vasat dizi senaristlerinden daha iyidir toplanıp dizi yapalım yoksa izlenicek dizi yok siteye girip boş boş bakmaya başladım :?

Keşke bu kadar basit olsa.

Dizi yapımcılığı oldukça pahalı bi iştir. Babanın cüzdanının 200 gb'lık vodafone fiberneti karşılayabiliyor oluşu dizi yapımcılığını karşılayabileceği anlamına gelmez. Bende yapımcılığı üstlenecek kadar zengin değilim. Yapımcılık işi yatar. Ama senaryo üretebiliriz. Eğlenceli olur.

Öyle düsünme ama Herkesin Bi +sı olucak kisi bası minimumdan en masraflıya kadar herkes yatırım yapıcak bu işe :) parada sıkıntı olmaz o yüzden

Tamam paralar bende toplanacaksa bana uyar.

Neye Umut neye kısmet keşke olsa bende en büyük destekciniz olurum şimdiden
haber vereyim eğer ciddiden yapılmayı düşünülüyorsa iletişime eçip birşeyler yapmayı plalarız

Önce bütçe oluşturmalıyız. ALLAH ne verdiyse PTT'den Muhammed Furkan KALAYCI adına gönderin. Gerisi kolay :D

PTT para kesiyor siz benimle özelden iletişime geçin, hangi hesaba para atacağınızı söylerim ben

siz masrafları karşılayın ben oynarım :)

Bence adının hakkını ver Mrs.Watcher olarak kalmaya devam et.Burda herkes seni soymak için PTT numaralarını bile vermiş

KSJDSLKFJSDŞLKGHSDKGLDAİGDLSKJGSDŞLCMÖBHŞLKGHSJDLG

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık