"dostlarını yakında tut, düşmanlarını daha yakında…" -prison break

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > Dizi İzlerler Olarak Herkese Uygun dizi yapalım

yeni konu aç Dizi İzlerler Olarak Herkese Uygun dizi yapalım

Ben Düsündüm tasındım bircoğumuz benim gibi 100 dizi ve üzeri izlemistir bizim bilgilerimiz izlediğimiz bircok vasat dizi senaristlerinden daha iyidir toplanıp dizi yapalım yoksa izlenicek dizi yok siteye girip boş boş bakmaya başladım :?

Keşke hayat toplanıp dizi yapıcak kadar kolay olsaydı

:D hainler

ben CAMERA MARKERER olabilirim.. öyle demeyin zor meslek vesselam adını bile telaffuzda acze düşüyo insan :P

Hayatımda daha acınası bişey daha duymadım

up Up

Bu konunun ciddi olarak atılmış olabiliceğine inanmıyorum. Troll olmama ihtimaline karşıda şunu ekliyeyim bu işi gerçekten kolaymı sanıyorsun ? Türk yapımcılar, senaristleri görmüyormusun arkadaşım her ay her yıl boktan yapımlar görüyoruz filmlerin , dizilerin çoğu aynı gerek senaryo gerek konu batırıyorlar aşırı kalitesiz yapımlardaki aşırı berbat oyunculukları hiçmi görmüyorsun ? televizyonda yapılan programlarımız bile bok gibiyken nasıl böyle bişeyin hayalini kurabiliyorsunuz anlamıyorum hadi düşük bütçeli bişeyler yaptın diyelim izleyici kitlesi ne olacak? senin gibi bunu yapmakta ne var elimi şıklatayım 10 kat iyisini yaparım kafasındaki izleyiciler varken 5. bölümde tırt olur arka sokaklar izleyip dizi biticek haberleri çıkınca ayaklanan bi halk bu sonuçta aq

Öyle bir dizi var zaten stranger things baya tutuyor yapalım bence

Üzüldüm lan bu thread'i okuyunca ayni zamanda dusundumde turkiyenin bir arka sokaklara veya kurtlar vadisine daha ihtiyaci yok bence yeterince dandik dizimiz var.
Animeci malda ciddiye almış tabi ayirt edemiyor ironileri,bos konusmalari ve facial expression'lari oyuzden anime izliyo hakkini vermek lazim insanlardan anlamıyor.

up

Bak şu an yaptık. Geldi mi?

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık