"herkesin hayatına kimse karışamaz." -bir dost

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > En cok korktugunuz bölüm hangisi

yeni konu aç En cok korktugunuz bölüm hangisi

Merak ettim de en cok korktugunuz bolm hangisi ben 9. seoznu bitirmek üzereyim ama bloddy marry den ve hani bi bölüm vardı ailece bir ev alıyorlardı kız direk ferk etmisti evde bir ruh oldugunu onda korkmustum ya

bloody mary , thin man , 2 kardeşin fare yiyip yaşadıkları bölüm bideEN KORKUNÇ ; TERK EDİLMİŞ AKIL HASTANESİ

kesinlikle bloody mary..!

Bloody mary bi de ilk bölüm

hiç gorhmadım

@fraksiyon bence bu kadar cevap gelmis sacma deil gibi

@sıpaydi harbi sıpaydiymissin oz amandajkdhj

bi yaratık vardı çocukların şekline girip annelerinin kanlarını içiyordu sadece aynada gerçek yüzü görünüyordu. şu dean in sevgilisi gibi bir kadın vardı lisa diye onun çocuğunu kaçırmıştı falan :o

Bloody Mary'den ben de korkmuştum ama asıl korktuğum bölüm ilk bölümdü. Malum dizi yeni, herhangi bir alışkanlık yok. Orada da hayalet bir kadın vardı kocası aldattığı için çocuklarını öldürüp köprüden atlamıştı arabada Sam'e saldırmıştı filan, baya geride kaldığı için açıklama yapayım dedim :D Tabi alıştık artık o kadar korkmuyoruz :D :D

Valla ben bu diziden korkan var mı diye bakmaya geldim, varmış he.

İnan ban akıllarında kalan tek bir bölum var,o da bloody mary.hepsı onu demıs,bu hatırladıkları anlamına gelmıyor.Onlarda Ya bırbırlerınden kopya cektıler yorum yapabılmek ıcın foruma yada akıllarında kalan en kalıcı bolum buydu.gerı kalan onlarca bolumu unuttular haklı olarak.cunku hatırlasaydım eger onlarca korkunc supernatural bolum sayardım burda sana.Cunku vardı bloody mary den baska korkunç olanlarda.Bence sacmasapan bi soruydu hala.Umarım böyle forum baslıkları acmaya devam etmezsın.

konuya abone kullanıcılar 18

Yukarı Çık