"evrenin en dandik kuralı; bir şeye muhtaçsan, asla senin olmaz..." -the simpsons

Supernatural tartışma forumu

yeni konu aç Jensen

Şimdi size bşi sorcam Jensen mı , Jared mı, Misha mı görenler yazsın merak ediyorum cevaplarınızı ve ben JenMis ciyim <3 <3 <3 Tm Jared ciler sakin olun ama bana yakın gelmiyo pek bu benim fikrim nyse siz yazın :D

Ben kezban diyorum

kesinlikle JENSEN <3 <3 <3 <3

Mishamigos <3

JENSEN <3 BANADA JARED İTİCİ GELİYOR . 11 SEZONUN 11İNDE DE İTİCİ GELDİ BİLMİYORUM BELKİDE YAPTIKLARI YÜZÜNDEN HİÇ ALIŞAMADIM.

klişe olucak biliyorumda cidden aralarından birini seçemem ama anti jaredcılara efsane kılım çocuğun nesi var aq

Jensen ailesine sadık kaslı elmalı kek seven sempatik bir piç, kızların hepsinin seveceği kötü çocuk tipinde bir abimizdir

Jared çalışkan ama abisi tarafından kötü yola sürüklenmiş kendi halinde uzun boylu kaslı suratı idare eder bir abimizdir

Jensen da kas var boy var surat da var
Jared ta kas var baya boy var surat eh işte

ikiside kendi çapınca yakışıklı adamlar ikisinin de ayrımını yapmayın kezbanovlar

Hçkimseye kezban deme hakkına sahip değilsin burada. Herkesin kendi düşüncesi var ve seninkine saygı duymuşilar ki cevap yazmamışlar Cünupias.

Öncellikle Uyarı: Bu yorumda kişisel eleştiri vardır herkesin kendi düşünceleri hakkında konu açma hakkı vardır bunu tartışmadım kimseye de sövmedim sözüm meclisten dışarı şimdi okuyabilirsiniz;

Almima kardeşim Sünnetsiz gavur için konu açan TÜRK erkeğini beğenmeyip sünnetsiz gavurları seven kızlara ne denir başka?Tamam seversin anlarım sözüm meclisten dışarı(bu forumdaki kimseye demedim) bazı kızlar bu adamlara bekaretlerini koşa koşa verir.Ama bir TÜRK erkeği görünce ıyy kıro , TÜRK erkeğiyle mi evlenicem üfff s.s

TÜRK erkeği olmasa tribinizi kim çekecek gidin bir italyana fransıza almana amarikana yapın sizi direk orada dımdızlak bırakır gidiyonuz hala bunlara konu açıyorsunuz,azıcık bizi de görün la

Jensen

Crowley dizideki en karmaşık, en eğlenceli en baba karakterdir. Ama bu tür ayrımlar çokta iyi değil. Hepsi bizim hepsi birarada olunca mükemmel oluyor

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık