"başkalarının düşüncelerini dinlemekten kalbinin sesini duyamıyorsun." -supernatural

Supernatural tartışma forumu

yeni konu aç Jensen

Şimdi size bşi sorcam Jensen mı , Jared mı, Misha mı görenler yazsın merak ediyorum cevaplarınızı ve ben JenMis ciyim <3 <3 <3 Tm Jared ciler sakin olun ama bana yakın gelmiyo pek bu benim fikrim nyse siz yazın :D

Allah kahretmesin bu ne saçma bi tartışma konusu amk ergen kezbanlar izlemesin gözünüzü seveyim

< --- Jensen <3 AŞK --- >< --- Jared <8 Crowley <8 Castiel ... Olmazsa olmazlar --- >

Cünupias'a katılıyorum

Thanks canım , bi zahmet ergen bebeler teen wolf falan izlesin belki ordaki kurt adamlardan etkilenip ülkücü falan olur vatana millete Türklüğe İslam a bir katkıları dokunur

niyeyse her ergen çocuk kelimesini kulandığın'da temsili dizi olarak hep teen wolf diyorun ve ben buna baya bozuluyorum arkadaşım bende sinir oluyorum stiles bitanooom derek aşkitoooom diye yorum yazanlara onlara böyle 5 kardeşle elimin tersiyle o yamuk ağızlarına vurasım geliyor ama teen wolfu izleyen bi tek "ergen" ve "çocuklar" değil @cünücünümapias (niyeyse her ismini okuduğumda ağzımdan böyle çıkıyor :D)

Bobby diyen olmamış. Her zaman ve her yerde Bobby IDJITS.

@BOZKURTAşKı :D herkes ergen bebe değildir ama dizinin yapımcısı ele veriyor dizinin yaş aralığını TEEN wolf teen in Türkçesi ergin , cinsel hayata yeni girmeye başlamış tüm haklara sahip olup birey olamamış insan demek ee buradan ne yorum çıkartıyım? 40 yaşındaki adamlar mı izlicek diye yorum çıkartıyım yoksa ergen veledler mi? tabii ki ergen veledler ama senin gibi istisnalarda olabiliyor onlarda kaideyi bozmaz

ismime gelirsek ismim şahsa özeldir öyle herkes okuyamaz ;)

Bobby karizmatik mi yapma Allah aşkına @StrongPrincess .Adam aşırı yaşlı eğer orta yaş üst seçeceksek Cain Bobby den daha karizmatik

JAREDI DE MISHANI DA SEVERIM AMAAA JENSEN)))))))

kimse dememiş ama bence jared-jensen :D

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık