"Gerçek cesaret nedir biliyor musun? Ne hissedersen hisset ağzını kapalı tutmaktır." - Frank Underwood

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > Müslümanlıkla alakasızlığı

yeni konu aç Müslümanlıkla alakasızlığı

yapımcıların bu kadar korktuğu nedir acaba merak ettim :D hayır din cevap iceriyoda bi bölümüde böyle iran-ırak-suriye vb. Ortadoğu ülkelerinde geçirsek dinle is birliği yapsalar nolucak. :D ama öyle olmuyo bunlar havalı latın harfleri yerine Nas-Felak okuduğunda bütün belaların basından gidiceğinden ve geri kalan 38dk ne yayınlıcaklarından fln korkuyolar sanırım :?

böyle daha iyi ...

İslam ile ilgili ''Cin'' vardı eski sezonlar'da hatta Kuran'dan alıntı yapmışlardı Dean ya da Sam. Onun dışında dizi kaç sezondur anlayacağın gibi Tanrı,Hristiyanlık,Melekler etrafında dönüyor neden gerçek olarak Hristiyanlık gösterirken bir de İslam'ı araya katıp karmaşa çıkarsınlar ki?

ya gerçekten bu soru mu ya bu dizi gerçekle alakası yarı yarıya eğer bu dizidekilerin hepsi gerçek olsaydı vampir vs. gibi şeylerde gerçek derdin ama saçmalık yani he ama melek şeytan olayı değişir mantıken aynı şeyler sadece diller farklı 1 paranın 2 yüzü gibi ama aynı şey Yani bu alttarafı bir dizi ya

ama çok iyi bir dizi

Şu olayı basite indirgeyip konuyu kapatmak istiyorum. 2,2 milyar civarı Hristiyan mevcut. 1,6 milyar Müslüman mevcut. Şimdi size soruyorum dizi yapacak olsanız hangisi daha mantıklı ? :D

Hocam tüm sırrı bozdun ama

konu açmak için açılmış bir konu işte bu yüzden konuyu açan arkadaşlar yüzündan bazı dizi ve filmlerde kişi ve konun gerçek hayatla bilgisi yoktur yazısını 5 dk izliyoruz arkadaşımmm bak parantez içinde yazıyorum ( DİZİ BU DİZİ ÇOĞU ŞEY ABARTI GERÇEK DEĞİL ) :)

dizi izlemenin keyfini dinle birleştime başasını gösteren tek milletizdir herhalde

Önce Türkçe öğrenseniz nasıl olur? Ne yazdığınızı anlamak için kırk takla attım da! Sanırım dizinin Müslümanlıkla ilgili hiçbir şey içermediğini söylemeye çalışmışsınız. Diziyi yapanlar Müslüman değil ki, neden özellikle İslamiyet'le ilgili şeyler olsun? Hem bir kaç bölümde cinler vardı, Kur'an'dan alıntılar vardı. Bir de olsa ne olmasa ne Allah aşkına? Dini inanç baz alınarak izlenecek bir dizi değil Supernatural, hala anlamadınız mı bunu?

abi, aptalmısınız ?

Yukarı Çık