"barışı sadece adaletle sağlayabilirsin." - avatar the last airbender

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > SİZCE BAŞLIYIM MI , YARDIM

yeni konu aç SİZCE BAŞLIYIM MI , YARDIM

BEYLER VE HANIMEFENDİ SÜPER KIZLARIMIZ (MESAJ ATABİLİRSİNİZ) DİZİYE BAŞLIYAYIM MI SİZCE TAM EMİN DEĞİLİM ÇOK UZUN SIKACAĞIM GİBİME GELİYOR BİR KAÇ KESİTİNE BAKTIM ÇOK DA HOŞUMA GİTMEDİ SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BİR BAŞLASAM TEK SEFERDE BİTİREBİLİR MİYİM

bende quasis diye ımd puanıo 8 bir diiz izledim berbattı ama supernaturalı cok tavsıye edıyorlar bence dene ben denersem burdan yazarım sana

Kesinlikle dene muhteşem bir dizidir.

Tamamını izledim birader ne tarz sevdiğine bağlı. Normalde ben hoşlanmam bu tarz dizilerden ama yanlışlıkla başladım bi baktım ki bitmiş sjfsdfjsdf
Sezon finalinde tanrıyla bacısı dövüşüyo amk sdnfsndfnsnf

9.sezona kadar herşey güzel,ondan sonra hikaye bağımsızlaşıyor,senaryo tıkanıyor ama oyunculuk açışından gayet izlenebilir,vakit geçirmek için birebirdir.

Supernatural izlemek istiyorsan diziyi akışına bırakacaksın. Harika ve üstün cgi filan beklemeyeceksin. Efektler kötü olduğu için söylemiyorum. Bu dizide, cehennem, cennet, araf ve paralel evren gibi konular işleniyor haliyle bütçe düşük olunca bir game of thrones tarzı cgi beklemek, hayal olur. Uzun dizileri izlemekten eğlence duyuyorsan izlemeye başla. Zaten dizi kaymak gibi akıp gidiyor ama bu demek değil ki her şey çok kusursuz. Çok fazla kusurları var ama diziye bir bağlılık duyduğunu hissetmeye başladıktan sonra o kusurları görmezden geleceksin. Eğer yapamzsan bir yerden sonra zaten bırakırsın.

İzlenmeli yani ölmeden önce izlenmesi gereken filmler derler ya diziler arasında da en başındadır bilim kurgu ve fantastik sevenler için muhteşem bir dizi inanın hiç sıkılmadan 3 defa bitirdim baştan sonra bir defa dahamı başlasam diye düşünmüyor değilim bazen keşke hiç izlemeseydim de tekrar izleme fırsatım olsaydı diye de demişliğim vardır kesinlikle başlamalısın.

bak şimdi. bu dizinin 13 sezonu varsa çok uzun sıkılırım yönünden değil de oha abi bu kadar sezon millet izliyosa ve bu kadar da takip edeni varsa kesin güzeldir yönünden bakmalısın. Evet bazı bölümlerin temposu diğerlerine göre daha düşük olabiliyor. ama kimi bölümleri ağlayarak,gülerek, çığlık atarak hatta sinirlenerek izleyebiliyorsun. ayrıca 13 sezon olmasından kaynaklı aile oluyosun karakterlerle. zaten çok kalabalık bi ekip. ha bi de 1. sezondaki adamı 13. sezonda tekrar konuk oyuncu olarak getirdiklerinde bi mindfuck oluyosun ama hafızanı da kuvvetlendirmiyor değil. diğer yararı da her türlü iblis, yaratık, o cini bu meleği öldürmeyi biliyoruz bu da paha biçilemez bir avantaj.

KESİNLİKLE BAŞLAA DURDUĞUN KABAHAT. bu dizide herşey var. melek, cin, şeytan, tanrı, zombi, hayalet, kurtadam, vampir, levaithan, siren, wendigo hatta dinozor gibi envai çeşit yaratık, hüzün, gözyaşı, kahkaha, gerilim, aksiyon, aile ilişkileri, azıcık da aşk. kah şeytanları sevdik kah meleklerden nefret ettik. 13 yıl lan adamlar bu dizide yaşlandı gözümüzün önünde büyüdüler resmen

bu arada seni çok kıskanıyorum neredeyse 300 bölüm var önünde bense yeni bölümü beklerken çıldırıyorum burda

eğer başlamadıysan hayatının en büyük hatasını yapmışsın demektir

konuya abone kullanıcılar 18

Yukarı Çık