"başkalarının düşüncelerini dinlemekten kalbinin sesini duyamıyorsun." -supernatural

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > SİZCE BAŞLIYIM MI , YARDIM

yeni konu aç SİZCE BAŞLIYIM MI , YARDIM

BEYLER VE HANIMEFENDİ SÜPER KIZLARIMIZ (MESAJ ATABİLİRSİNİZ) DİZİYE BAŞLIYAYIM MI SİZCE TAM EMİN DEĞİLİM ÇOK UZUN SIKACAĞIM GİBİME GELİYOR BİR KAÇ KESİTİNE BAKTIM ÇOK DA HOŞUMA GİTMEDİ SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BİR BAŞLASAM TEK SEFERDE BİTİREBİLİR MİYİM

bromance seviyosan kesinlikle izle supernatural olaylari sevmem diyosan izleme ama bence izle bitirdim diziyi ve hala eski bolumlerini gelip izliyorum cok sey kaybedersin

5. sezonda bırak yeter gerisi çöp.

evt bence başlanmalı ilk 2 sezonu ktü gelebilir ama daha sonraki sezonlarda diziye acayip bağlanılıyo

KESİNLİKLE BAŞLAMALISIN

5. Sezonda bırakmanı öneririm. Sonrasında başyazar diziden ayrılıyor yani hayran kurgu boyutuna ulaşıyor ve senaryo kendini bir daha toparlayamıyor yani sana önerim bu. Kimse dilemiyor sonra herkes pişman kalıyor.

3 kere izledim hala da izlerim artık sen anla sıkmıo dizi her sey var aksiyon macera korku komedi dramne istersen

eğer izlemezsen kaybedersin zzxjzoı

Diziye ilk başladığı yıllarda başladım yani nerden baksan 10 yıldır izliyorum. Bir yerden sonra karakterler ailedenmiş gibi oluyor bağımlılık yaptığı doğru, arkadaşların dediği gibi diziyle bütünleşince hatalarını seneryodaki sıkıntıları görmezden geliyorsun, bir saatten sonra diziyi her türlü izleyecek boyuta geliyorsun, benim için 10 yıllık bir dizi olduğu için böyle... Ama bu tarz konuları sevip sevmemene göre değişir. Fakat genel olarak yorumlayacaksak ilk 8 sezon muazzam sonrasında biraz teklemeye başlıyor. Fakat başlayın pişman olmazsınız.

Ölüp diriliyorlar başla ilk 5 sezon İncil'den gidiyor olaylar sonrası kafama göre.
6.sezon çöp gerisini izle 7 de kötü 8 toparlamaya başlıyor 9 10 11 12 iyi 13.sezon arka sokaklar tadı verdirmeye başlıyor çünkü ölen dönüyor ölen dönüyor

konuya abone kullanıcılar 18

Yukarı Çık