"para herşeyi yapar diyen adam, para için herşeyi yapan adamdır." -prison break

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > SPN nin günlük hayata etkisi

yeni konu aç SPN nin günlük hayata etkisi

ummuruzsamazlık seviyem arttı ve insanları daha fazla umusamıyorum

Diziyi izlemeyen arkadaşlarımı detaylı bölüm analizleriyle bıktırmak. Sağolsunlar çok çektiler beni... Hoş, izleyen ile de dizi hakkında konuşuyorum o ayrı mesele zaten :D. Ha bir de okulun bodrum katta duyduğum her sese karşılık "Tuz getirin!" Diye bağırmak. Yapmadım değil :D.

Derste hocanın önerdiği kitabın yazarının adının Dean olması üzerine sınıfta başlayan Suprnatural muhabbeti Ve hocanın hakikaten hep duyuyorum bu Supernatural nasıl bir şeydir demesiyle benim iki elim havada bir efsanedir hocam diye atlamam..

Derste akla gelen Dean ve Sam ile birden kendini bir şey avlarken bulmak ve zil sesiyle kendine gelmek, ders çalışmak için bilgisayarı alınca kendini dizilab da bulmak, not defterinde ders notu hariç her türlü büyü sembolünün bulunması.... Ha birde az kaldı dinden çıkaracak bu dizi :''D

Dizilerin günlük hayata etkisi olmaz karakterleri idolleşir o kadar bi karakteri seversin ve idolleştirirsin onunla aynı davranırsın vesaire vesaire ki kanıtıda ortada dean , sam , castiel , anneleri , babaları , tanrı bile herşeyi umursayan türde bi karakter kimse umursadığını belli etmiyor ama aslında umursuyolar 12 sezonu boşuna izlemedik :D

Her yerde "Son of a bitch" diye bağırmak..

Boş yıkık bir eve girip Arkadaşla o yıkık evi tuzlamıştık elimizde sopalarla.

odamın kapısının önünde, halının altında şeytan kapanı var.

Supernatural sayesinde artık umrumda olmayan şeyleri de umursamıyorum Jxhsdhgdgdhsh

Sanane :/

gün içerisinde durup durup
hey assbut!
demek..

moralin bozukken ingilizce konuşarak "artık bunu yapamıyorum Sammy.." demek

sıkıldıkça Castiel in adını ve türevlerini telaffuz etmek

Yukarı Çık