"birileri onu elimden aldı ve bıraktığı boşluğu kimse dolduramadı." -game of thrones

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > SUPERNATURAL ve Geceler

yeni konu aç SUPERNATURAL ve Geceler

Beyler/Bayanlar Supernatural dizisi sizin de rüyalarınızı kabusa çeviriyor mu acaba ? Daha dün gece şeytan çıkarıyordum rüyamda :D Hatta baya baya şu latince mi artık neyse konuşuyordum.. Başka böyle rüyalar gören var mı acaba, varsa sohbet edelim buradan :)

Ben bir Rüya gördüm

Dean bir stibriz külübünde melek ve şeytan ı Birbirini yiyişirken görüyordu

Osırada o koltukta ben vardım ;)

Ve Dünya barışı için ÇALIŞTIK ;)

Cnneten Ve cehennemde arsa almıştım evlendigim melek ve şeytan baya rütbeli şahışlardı :D

Sonra cennete İnsan enerjileri sonsuzdur oyüzden insanların ejedersini çekerek kendimi güçlendirdim

Sonra cehenmede inanların Duygusuzlukv e güçsüzlügünü acılarını ve kederlerini alarak kendimi güçlendirdirdim

karma bir ruha sahibtim yarı melek yarı şeytan biraz insan :)

Abartmayın

İlk başladığımda bende de o tarz bir şeyler oluyordu hatta bay gerçekçiydi ama artık bünye mi alışıyorsa olmuyor :D :D

bendede olmadı ama olsada hatırlamıyorum...

Ben günde 3-4 bölüm izliyorum 2-3 haftada 4.sezona geldim geceleri falan bazen huzursuzluk oluyo geceleri izlersem ama hiç kötü etkileyecek bir korku olmadı. Hiç rüyama girmedi

Yaklaşık 3 aydır, her akşam izlerim.

Cumartesi geceleri sabaha kadar izlerim ama bir kere olsun rüyamda vs. böyle birşey yaşamadım. Allah yaşatmasın :)

benim bir tane arkadaşımın abisi sarı gözlü şeytan oluyodu bir de kırmızı gözlü vardı onlardan kaçmaya çalışıyodum evin içinde hayal gücümü seviyim kdlsşdklş

4. sezonun son bölümlerini izliyordum dün sam'e sinirlendim rüyamda sam'i gördüm aynı şekilde şeytan falan öldürüyordum başka görmedim ama sjdhfs

İlk cinli bölümden sonra kabus gördüm başka hiç olmadı :D

nasıl bi psikolojiyle uyuyosun ya :D yok öyle bi durum bende :D

Yukarı Çık