"sende sessiz kalma yeteneği var. bu da seni paha biçilemez bir arkadaş kılıyor." -sherlock

Supernatural tartışma forumu

Tüm Forumlar > Supernatural > Tanrı Kim :D :D

yeni konu aç Tanrı Kim :D :D

Arkadaşlar bence tanrı gelirse Morgan Freeman olur :AS:A:D:AS:AD.

bence spn gibi yerinde mizah yapan dizide önce chuck gösterip morgan freemanlı sahneler koyarlar

o değilde sırf can sıkıntısından 5.sezon 19. uncu hammer of gods bölümünde adı açıklanmayan dizide figuran gibi duran sonra lucifer ın katlettiği tanrıları imdb den ve ekranı büyütüp isimliklerini okuyarak buldum .kahrolası can sıkıntısı :) sarışın siyahlı kadın mısır tanrısı isis,bir sahnede ganesh ve odin in sağında oturan yunan tanrısı hades ve ziyafet sahnesinde uzun zayıf şık takımlı tanrı roma tanrısı mars

o değilde lucifer marsı (savaş tanrısı ares) deşmiş ya la ..............Bari çinli tanrı yerine diyologlu aktör olarak onu oynatsalardı

Senaristler de emin değildir bence tanrının kim olacağına ama ileride sam ve dean hafızasını kaybetmiş insan vücudunda beden bulmuş tanrılar olursa hiç şaşırmayın.

Bence Tanrı Crowley kghlhg :D Ya ama ciddi düşününce :D

açıklama geldi morgan freeman oluyo

lan böyle şaapıyoz tanrı şöyle böyle falan da
günah oluyozmu ki la acep

Mantıklı düşünüp karar verince benim düşüncem;Tanrı Chuck hatırlarmısınız bilmem.

Arkadaşlar bence dizide ki tanrı Chuck.Ne bileyim ne öldü ne bir şey oldu.Anasını satım diziye giren her sevdiğim karakter en fazla 1 sezon oynar ölür.Bi bu ölmedi bide rowena <3 Bence tanrı Chuck.Tanrının elçiliğinden yükselip tanrı olmuş olabilir

morgan amcanın ''aman tanrım'' filminden esinlenmişin galiba :D

konuya abone kullanıcılar 19

Yukarı Çık