"bu duvarların içinde darwin kazanır, einstein değil." -prison break

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > 6. sezonda neler olacak?

yeni konu aç 6. sezonda neler olacak?

Sizce 6. sezonda ne olacak?

Facebook "Teen Wolf Tumblr" sayfasından alıntıdır.

*Jeff Davis'in gerçekleştirdiği röportajı
çevirmenimiz Ecren sizler için çevirdi, alacaksanız bizden alıntı olduğunu belirtin, iyi okumalar!

Jeff, 6. sezonun 3 ay sonra başlıyıcağını söylüyor ve grup Senyor yılının 2. Sömestırı'na giriyor. Birden kendimizi Beacon Hills'ten ayrılırken ve sonunda mezun olurken bulacağız" diyor.
-Stiles ve Lydia için arkadaşlıktan öte birşeyler için umut var mı?
"6. Sezonun ilk bölümünde Stiles ve Lydia'nın arasında çok büyük birşey olucak ve izleyiciler bunun iyi mi kötü mü yada ikisinin birden mi olacağını sabırsızlıkla bekliyor"

-Onların endgame (oyun sonu) olduğunu düşünüyor musun?
"Şunu söylemeliyim ki ben hep büyük bir Stydia fanıydım ama sizin bunu kendiniz görmeniz lazım!"

-Baştan beri Allisonun flashback sahnelerini Scott'un kurtulma sahnesi için mi yaptın ?
"Crystal senaryoyu Maid Of Gevaudan için imzaladı ve bunun da hikayeyi biraz uzağa çekmemizi sağladı. Bir parçam bunu Crystal ile yapmamı onur verici buldu. Allison'ın hatırası Scott'ın canavarın elinden kurtulmasını sağladı ve Lydia'ya Mason'ı kurtaracak kadar zaman kazandırdı. Onu her zaman grubun bir parçası olarak tutmanın avantajı vardı. Herzaman bir grup olarak Scott Lydia Stiles ve Allison'ın arasında sıkı bir baş var, ölü olsalar bile"

-Peki ya sonda? Final için üstü kapalı da olsa birşeyler var mı?
"Askerle bir ilgisi olmalı (Tankın içinde olan-Nazi kurtadam) size kesinlikle onun 6. Sezonda saklanmış halde olacağını söyleyebilirim"

-6. Sezonda 1'den fazla kötü adam bizi ilgilendiriyor mu?
"Bunu yazarken bir teorim var, o da 2 tane kötü adamın olacağı ve Askerlerin kötü adamlardan olmayacağı"

-Peki ya Kira? Dönmesi ne kadar sürecek?
"Bu sadece görülmeli konuşarak olmaz. Teen Wolf'ta baya büyük değişiklikler olacak. Hemde baştan aşağı! Liam, Hayden, Mason ve Corey'in takımında bunu 6. sezonda görmek zorundasınız"

Spoiler
Yeni sezon 3 aylık bir zaman atlamasıyla başlıyacak ve bu 3 aylık atlamada Lydia Stiles'a karsı olan hislerinden emin olucak. Ilk bölümde Sciles dostluğu ön planda olucak.

6×1 de stydia hayranlarını çok sevindirecek bir sahne var bazı sete giden hayranlar stiles ve Lydia öpüşmesi olduğunu gördüklerini söylüyor tabiki KESİN değildir.

Spoiler!!
- Dizi 3 ay sonrasına atlayacak
-Lydia stiles a karşı duygularından artık emin olacak
- Stiles, Lydia ve Malia arasında bir seçim yapmak zorunda kalacak
- Stiles'ın kimi seçeceği 6. Sezonun ilk bölümünde belli olacak
-6×01 de Stydia hayranlarını çok sevindirecek bir Stydia sahnesi var

Bu bilgileri Facebookta ki "Stiles & Lydia TR" ve "Teen Wolf Replikleri" ve "Stydia TR" sayfalarından aldım arkadaşlar.

Stydia Martinski ;
sen bunları nereden biliyon kardeşim

ben 5.sezonu izlemeyeceğim.Herkes 6.sezonda Stydia olacağını söylüyor.Stiles ve Malia ayrıldımı?

6. sezon 1. bölüm 15 kasımdaymış neden bu kadar uzun sürdü

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık