"sana güvenen bir insana yalan söyleme. sana yalan söyleyen bir insana asla güvenme." -dexter

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > ALLİSON'IN GERİ DÖNME İHTİMALİ SİZCE VAR MI?

yeni konu aç ALLİSON'IN GERİ DÖNME İHTİMALİ SİZCE VAR MI?

ALLİSON'IN GERİ DÖNME İHTİMALİ SİZCE VAR MI?

Bence geri dönmesin . Yani Allison'a bayılırım ! Favorimdir ama Allison'ın ölümü bence onların dünyasında hala ölümün olduğunun göstergesi. Bence Allison insan olarak kalmalı ve geri getirilerek reyting kazanmaya çalışılmamalı. Çünkü (3x23) Allison'ın ölümü gerçekten efsaneydi. Zaten 5.sezonda da bunun etkilerini gördüğümüze inanıyorum. Başta Scott, Lydia , Stiles'ın üzerinde çok büyük bir yıkım bıraktı.

Dizi zaten mantıksızlığın dibine vuruyo allison gelse izlenme artar

Dönme şansı yok,daha jackson bile dönme şansı yokken,allison ne alaka.

gelmesin. ben kira yı allisondan daha çok seviyorum zaten :)

Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum, Crystal Reed'in kanser olduğunu duymuştum, araştırmadan verilen bir bilgiymiş. Ortalığı karıştırdığım için kusura bakmayıın, yakşamlar))

Allison'ın gelmesi çok saçma olur. Her ne kadar çok sevsem de geri gelmesin bence. Ve artık Allison'la Kirayı karşılaştırmaya bi son verseniz diyorum. Yani Allison gelsin Kirayı hiç sevmedim diyosunuz da Allison gelse Kira gidicek diye bişey yok.

Allison'un gelmesi çok saçma olur. zaten dizi ergen etiketi yedi, Allisonda gelirse artık ben bile ergen dizisi derim, saçmalık olur. (ve kadın kolon kanseri falan değil, diziden ayrlma sebebi liseli genci oynayacak kadar genç olduğunu düşünmediği, daha olgun karakterleri canlandırmak istemesi diye biliyorum ama yanlışta olabilir.)

dizide her bok var bi vampir yok bence Allison vampir olarak gelsin

Yukarı Çık