"hani bir his vardır ya böyle, nasıl söylesem mutlusun ama değilsin gibi.." -how i met your mother

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > Canavarla ilgili

yeni konu aç Canavarla ilgili

Ya ben hala Mason olduğunu düşünmüyorum başından beri Chris'in ölen karısı var ya o olduğunu düşünüyorum hem Argent soyundanmış bence o yani ölümünden sonra cenazesi falan da gösterilmedi

bence danny olabilir geri dönecek falan diyorlardı

danny olabilir evet ama o 44 numara ayakkabıları nasıl masonun arabasına soktular acep :/

mason değil bence kandırmak için yapılan bişey

SuperVor bence sadece onun basarili olmasina yaridimi dokundu.Doktorlar zaten sirinqayla bi olu bedenden madde aliyolar ya o eski Geveudan.O yagmur suyunu yuttu eski Geveudan gibi ve eski Geveudanin dna si ile karisinca basarili oldu.

Bide bazilari Kate-ye La Bete canavari diyolar.Iyi bakin o La Loba fransizca Kemik Kadin demek.La Bete canavar demek

ya peki mason sa niye görünmez olan çocuk masonı telaşlı bir şekilde götürdü ya o görünmez çocuktur ya da eski sezonda ikiz kurt adamlar vardı öyle bir şey olabilir mi sonra düşündüm ki tek ayakkabı var be......

çünkü o görünmez olan çocuk mason u teo'ya götürecek. hani teo da canavarın peşinde o çocukta teo nun takımında ya

Bence canavar Allisonun canlandırdığı eski karakter ve Allison o şekilde başka bir karakter olarak geri dönücek.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

sudan içip dönüşsün ya da doktorlar dönüştürsün olayı hatırladığında gerçek La Bete gibi olacak ama,bir de şey bence fikri başka yere çekmiyorlar.Fragmana baksana https://noluyo.tv/haber/3753/teen-wolfdan-yeni-5x19-fragmani-the-beast-of-beacon-hills-karsinizda doktorlar Mason'ı kaçırıyor.Niye kaçırsınlar ki değilse ? Ayrıca 2-3 bölüm kaldı şunun şurasında,bitirmeleri ve canavarın kimliğinin anlaşılması gerek ki canavardan nasıl kurtuluruz faslına geçsinler. Canavar Mason dikkati başka yere çekmiyorlar bence :)) :))

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

bence Mason da ölecek ve diziden çıkacak :P

konuya abone kullanıcılar 18

Yukarı Çık