"tüm cüceler, babalarının gözünde birer piçtir." -game of thrones

Teen Wolf tartışma forumu

yeni konu aç Delta kurt

Sizce Scott delta kurt olabilir mi öyle sölentiler var

Amk malı, internette fotoğraf olması birşey ifade etmez bende gidip fotoşokla gözlerini mora boyayıp "bakın Upsilon Kurt" diyebilirim. Jeff dedi diyip duruyorsun kaynağın varsa göster yoksa siktir git. Fan yapımı şeyleri ayırmayı beceremeyen beynine soktuğum.

Jeff açıkladı Delta kur var ama kim olduğunu doğal olarak söylemdi spoiler olur sonuçta.

Delta kurt Betalar arasında görülür ben öyle biliyorum.Ve ben Çöl kurdu diye düşünüyor çünkü ilk geldiği bölümde kamera gözüne yaklaştı ve göz rengi değişmedi hala siyahtı belki o olabilir zaten güçlü bir kadın.

Delta kurt Betalar arasında görülür ben öyle biliyorum.Ve ben Çöl kurdu diye düşünüyor çünkü ilk geldiği bölümde kamera gözüne yaklaştı ve göz rengi değişmedi hala siyahtı belki o olabilir zaten güçlü bir kadın.

DELTA DİYE BİR ŞEY YOK.
Var diyen arkadaşlar direk link atsın buraya internette arayın demekle olmuyor.
Allah bilir bir tane tumblr headcanon falan okumuşsunuzdur siz.

İnternette aradım ve Türk facebook fan sayfaları ve bir tane dandik teen wolf fan sitesi dışında hiç bir yabancı kaynakta görmedim. Mtvde yok. Resmi tumblrda da yok. Jeff nerde açıkladı aq.
Ya şu facebookta falan her gördüğünüze inanmayın.

İngilizce kaynak linki atacak varsa bekliyorum. Bana üstte saydıklarımla gelmeyin :)

:D Abi vallahi şaka gibiler ya. Tutturmuşlar bir "jeff açıkladı delta kurt var tmm mı .s" sürekli aynı şeyi geveliyorlar. Jeff açıkladıysa gelin kaynak verin veremiyorsanızda silin şu rezil yorumlarınızı amk

eger scott delta olursa jordanla kapısırmı yada kendne hakim olamayıp katil olurmu

EMİN MİSİNİZ

yav saçmalamayın aq ne delta kurdu. zaten 3 bölüm kalmış yapsalardı yaparlardı mantıklı olun biraz olum

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık