"hiçlik hakkında konuşmaya bayılırım. hakkında bildiğim tek şey bu." -luther

Teen Wolf tartışma forumu

yeni konu aç En İyi Sezon

herkesin bi favori bölümü, sezonu, sahnesi vs vardır. özellikle sezon konusunda bence en iyisi 3'tü. son iki sezonda da ben 3. sezonun kalitesini göremedim, bana katılan var mı?

3B çok iyiydi abi

3. Sezon en iyi sezon tartışmasız

Bence tüm sezonlar çok iyiydi ama sanki 4 ve 5.sezon daha ileri yaş işi gibi. Böyle ne bileyim, 1-2 ve 3. sezonlar sıradan başlıklar içeriyordu bence. Kurt adam, omega, beta falan filan. Herşeye Derek'in yetişmesinden ben bıkmıştım. Dizide onlarca karakter var ve hepsi ayrı bir tür. Derek'ten başka kimse bişey yapamıyordu ilk 3 sezonda. Hep Derek. O kadar fazla Derek ön plandaydı ki, 5.sezonda herkes Derek Derek demeye başladı. 4. sezonda da Derek vardı ama en azından Scott gücünü gösterebilmişti. Scott gelince hiçbirimiz helal be Scott diyemiyorduk nerdeyse. Ama 4 ve 5te, özellikle 5. sezonda, dizideki tüm karakterler güçlerini gösterdiler ve bu şekilde hiç tahmin etmediğimiz karakterler birbirlerini kurtardılar. Parrish bile güçlü çıktı amk. Ayrıca mantık olarak da, 1. sezonda yeni başlamışlar, 5. sezona göre tabii ki amatör kalıcak. En iyisi kesinlikle 5. sezon. Bölümler diğer sezonlara göre daha bi ustalıkla çekilmiş. Ben tüm sezonları defalarca izlerim ama 5. sezon ayrı bi efsane be.

3 B <3 <3 <3

3x08 favori bölümüm . Derek'in ilk aşkının öldüğü sahnede her defasında ağlıyorum jdjdjdj

İlk iki sezonun kendine göre bir sempatisi var sonuçta her şeyin başladığı, bu olayları öğrenip kavramaya başladıkları sezonlar. 3A ve 3B sezonuysa bana göre en iyi hikayeye sahip iki sezon. 3B sezonu bence Teen Wolf'un hiç kuşkusuz en iyi sezonudur, oyuncular, senaristler, yönetmenler hepsi gelişti ve kesinlikle oyunculukların en iyi olduğu sezon tabi hikayenin de katkısı var. Ama en iyi bölüme gelirsek bana göre en iyi bölüm 3x06 :) Neyse çok konuştum en iyi sezonun 3B olduğunu düşünüyorum özetle.

3.sezon efso sdfghj

kesinlikle 3. sezon

2 ve 3. sezon favorilerimden

3 ve 4

Yukarı Çık