"ancak IQ’nuz benden daha yüksekse ne düşündüğünüzle ilgilenirim." -fringe

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > güzel kurt adam dizisi bilen

yeni konu aç güzel kurt adam dizisi bilen

teen wolf iyice saçmalamaya başladı kurt hariç her halt var bide insanı ameliyatla doğaüstü yaratık yapma olayıyle iyice zıvanadan çıktıbenim aradığım teen wolf un ilk 3 sezonu gibi kurtların ve avcıların olduğu bir diziönerilerini bekliyorum...şimdiden öneren herkese teşekkürler

TVD de originals diye bölüm var oraya kadar izleyip başlayın konu havada kalmaz

TVD beğenmedim elena karakterne gıcık oldum....iyilik abidesi kişilere ve kahramanlık yapmaya çalışıp işi batıran insanlara gıcık olurum bu dizide bolca var bu yüzden sanırım....aşk-ı memnu gibi bihter=elana
TO önceden bitirdim başlayın güzel dizi (TVD izlemeye gerek yok ama genede izledim 4 sezon)
being human kurt adamları iyi değildi ve sarmadı hayalet yüzünden sanırım
bitten harbi yavaş ilerliyor 1 sezon bitirdim bıraktım belki 2. sezon iyidir ama başlamaya niyetim yok zaten 2 sezon var şuan
hemlock grove bu güzel sardı başlayın derim
true blood o nasıl vampir dişi görür görmez soğudum ve aşırı cinsel beni pek sarmadı o ayrık dişli yüzünden de olabilir ama dizinin hayranı baya varmış
kurtlu vampirli dizi arayışlarım böyle izledim önceden izlediklerimide yazdım dizileri açıkladım dizi arayanlar varsa umarım yardımı olur

bırakın su 'gay' tür dizilieri abi ne kurt adamıs ya

@Ps2SHİT insanların nasıl dizler izliyeceğine karışamazsın ve onların beğendikleri veya hoşlarına giden şeyleri aşağılayamazsın
ve takip ettiğin dizler arasındada kurt adam vampir dizleri var ve türüne az rastlanan birisin sanırım kendine laf sokan insan sık sık bulunmuyor senden

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık