"ölüm hepimizin kapısını çalacak. bir daha kafamı bozarsan, senin kapını erken çalar." -spartacus

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > lydia mı malia mı

yeni konu aç lydia mı malia mı

kesinlikle ben lydia diyorum hem tatlı hem güzel bide stiles la sevgili olsalar tam olacak

malia çok güzel kız ama stydia

aslına bakarsınız malia gelene kadar lydia diyordum ama malia eldikten sonra stılesla daha cok yakıştılar malia stılesı seviyor ama stıyles malıa yı sevmıyor gıbı

Malia

tabii kide Lydia amk mısınız Lydia stiles a değer vermio diosunuz stiles malia yı gerçekten sevseydi. Lydia yı düşünmezdi ama stiles hala Lydia yı seviyor.

QUEN LYDİAAAA

Lydia ' yı çok sevmem rağmen Malia çünkü dizin başında Stilesı umursamayan kişi lydia ama Malia diziye girdiğinden bu yana hep Stilesa önem verdi.

İkisi de

ya hatırlarsanız şu yazarla konuşmaya giderlerken scott kira konuşurken şöyle demişlerdi. kira stiles hala lydia yı seviyor değil mi? scott da evet ama bu farklı. lydia eskiden salak rolü yapıyordu. ama stiles onu anlıyordu, dinliyordu. stiles onu unutamaz.
böyle bir konuşma geçmişlerdi aralarında ve bence de böyle. stiles hala lydia yı seviyor ama lydia yı bekliyor. bide dizinin 5 sezon boyunca unutamadığım bir sahne var lydia sevgilisini kurtarmak için ölümü göze aldığı sırada stiles ın o ölürse yaşayamayacağını söylemesi. ardında lydia o çoçuğu kurtarınca ve öpüşünce ağlaması falan. ya ben bunların malia adında sonradan gelen bir kız tarafından bozulmasını istemiyorum ya

mtv nin resmi sitesinde jeff davis in daha fazla stydia olacağına söz vermiş olduğu yazıyo

ship açısından lydia ama şahsen malia da kötü değil kızın yaptığı kötü birşey yok ,

Tabiikide Lydia <3
Zeki,güzel,komik,akıllı... Dizinin en sevdiğim kadın karakterii.

konuya abone kullanıcılar 19

Yukarı Çık