"sende sessiz kalma yeteneği var. bu da seni paha biçilemez bir arkadaş kılıyor." -sherlock

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > Sizce Teen Wolf Son Sezonda Neler Yaşanacak?

yeni konu aç Sizce Teen Wolf Son Sezonda Neler Yaşanacak?

Bence, Sccot' ın sürüsü baya zorlanacak ve çoğu zaman dayak yiyicek, zorlandıkları için stiles ' ın başı derde girecek ölme ihtimali bence %50 ye %50 ölmez ise: sccot sinirlenir. ve sona doğru düşmanları öldürür. ölür ise: sccot yine sinirlenir en iyi arkadaşının intikamını alır. AMA BENCE ÖLMEYECEK.

stiles ın herhangi bir yaratığa dönüşme ihtimali var.ve dönüşürde kötü olursa scott onu öldürür belki.öyle olursa efsane final olur.

YA BİŞEY DİCEM SEN NEDİYON AMK JJNCDJFHWDUICGUIGCIEUGDFC

YA BİDE TEEN WOLF FOTOSU YAPMIŞ RESMİNİ AQ JKBBJDBCKDEBICBEWUBFCFRE

scott'un dayak yiyeceği ve sürüsünün zorlanacağı kesin ama diğerleri baya mantiksiz.

amaçsız: bilader sen nediyon diyosunda asıl sen nediyon burası form adın gibi amaçsız şeylerle uğraşma. asıl sen teen wolf fotosu koymuşsun ama izliyormusun bilmiyorum ama zaten izliyorsanda anlamamışsın sen dizi izleme bilader bide istersen formdan uzak dur...

Scott her sezon dayak yiyor zaten şamar oglanı mubarek :) Stiles reis bu sezonda kızı kapsın artık final hatrına :)

hayalet sürücüler geliyorr fragmanı izleyin aq

üf gıcık oldum lan. haziran dediler ta kasımda.

Bu sezonda Stiles ön plandaymış kankilerim.

bat406 : birincisi ben teen wolf u iki kez bitirdim sen ne diyon ıhewıfywgfyfgeuycuyef ikincisi ben senin yorumuna laf ettim yorumun sacma sapan anlamadım yani jdosıdıd herneyse üçüncüsü ise formdan uzak dur demişsinde burdaki yetkili kişi sen değilsin yani öyle formdan uzak dur diyemezsin

konuya abone kullanıcılar 16

Yukarı Çık