"Biz ikimiz ayrı ayrı çok güzel şiirleriz fakat bir araya geldiğimizde bir devrik cümleden ileri gidemiyoruz" - Leyla ile Mecnun

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > Sizce Teen Wolf Son Sezonda Neler Yaşanacak?

yeni konu aç Sizce Teen Wolf Son Sezonda Neler Yaşanacak?

Bence, Sccot' ın sürüsü baya zorlanacak ve çoğu zaman dayak yiyicek, zorlandıkları için stiles ' ın başı derde girecek ölme ihtimali bence %50 ye %50 ölmez ise: sccot sinirlenir. ve sona doğru düşmanları öldürür. ölür ise: sccot yine sinirlenir en iyi arkadaşının intikamını alır. AMA BENCE ÖLMEYECEK.

Teaser i izledim eğer spoiler istemiyosanız alttaki yorumu okumayın

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Stiles kesinlikle bi yaratığa dönüşüyo ve mahşerin 4 atlısı geliyo teaserde scott un sürüsü çok zor bi durumdaydı hafızaları falan gitmişti birbirlerini hatırlamıyodular , bi çok karakter ölüyo ve o karakterlerin yanında scott unda ölüceğini söyleyenler vardı , bide unutmadan allison un dirildiğini göstermiştiler ve forumlarda falan bayağı bi tartışıldı gerçek olma ihtimali % 50 % 50 bunlar kesin olucak şeyler bence

ben teen wolf ü 4 kez bitirdim sıkıldım diye tekrar başladım tekrar bitiricem sizinkide tartışmamı şimdi asjdkjqwfkqwjlfwqf

6. SEZON BİLGİ!

Biliyorsunuz ki Jeff genelde neler olacağını, karşımıza ne tür canavarlar çıkacağını ve daha bir çok şeyi dizinin bazı sezonlarına veya bölümlerine yerleştiriyor. Arkaplanda resim olarak, replik olarak her türlü.
Örneğin;
Bay Argent nogistuneyi vurmak üzereyken şunları söylüyor; "Bunu daha önce yaptım berserker ve daha bir çok doğaüstü şeylere."
Ardından 4. Sezonda karşımıza berserkerlar çıkıyor.
5. Sezon başında ise Kira'nın annesi hayalet sürücülerinden bahsediyor ve görüyoruz ki 6. Sezonda hayalet sürücüleri var.
Ve son 3 sezonda replik olarak en çok şunların söylendiği dikkat çekiliyor.
"Hepimiz öleceğiz."
"Bunun sonu ölümle sonuçlanacak."
"Arkadaşlarım ölecek."
Yani demek istediğim şu dizi herkesin ölümü ile bitebilir.

Bu sezonda stydia sahneleri çoğunluk olacakmış.

bence bu yaşanan olayların hepsi stilesın gördüğü rüya olarak biticek final bölümü sdjhfjsgdfsjd

Ya stiles bu sezon baya önplanda bence belli fragmandan scottun dayak yemesini özledim amk

Bence bu sezon hayalet sürücüler yüzünden kasabada kimse kalmayabilir yani ölü kasaba olacak Stiles anladığım kadarıyla çok tehlikede ama bence mutlu son olur yani inşallah :D

Bence Scott yine dayak yiyecek. Alışkınız biz izleyiciler olarak :D Yaa arkadaşlar final sezonu olacağı içi başrol oyuncuların ölme ihtimali %1 ken %55 lere falan çıkıyor düşünün yani aradaki oynamayı. Ya Stiles ölmesin ya hep onun üzerine oynuyorsunuz :(

amaçsız: sizin tartışmanızda değilimde şu cümlelerin sonuna koyduğun 'asdasdhjasga' nedir bu ergenlerin yeni gülme stili felan mı?

konuya abone kullanıcılar 16

Yukarı Çık