"bu da bir rüyaysa, beni uyandırmaya çalışan herkesi öldürürüm." -game of thrones

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > TEEN WOLF 6B HAKKINDA(OLAYLAR)

yeni konu aç TEEN WOLF 6B HAKKINDA(OLAYLAR)

Çoğunuzunda bildiği gibi;
1)Stiles ve Derek 6x11'de gelecekler. STEREK IS REAL
2)Hale ailesinden biri ölecek ve büyük ihtimal Malia olacak.
3)Jackson ve Ethan nişanlı olacaklar ve onları Beacon Hills'ten önce Londra'da göreceğiz.
4)Dylan 6x11, 6x19 ve 6x20 oynuyor.
5)Tyler'ın paylaştığı fragmanda gördüğünüz kadın ise Allison değil.
6)Fragmanda gördüğünüz yatan yüzü görünmeyen kadın Lydia ve parmağında yüzük var.
7)Theo 6B'de var ancak kendini keseceği ve içinden örümcek çıkacağı söyleniyor.
8)Derek bu sezon çok mutlu olacak.
9)Holland bir panelde Stydia'nın çocukları olursa adının 11 olacağını söyledi.
10)Isaac,Kira,Allison, ve Aiden hakkında henüz hiçbir şey yok.
Şuan aklımda olanlar bunlar

Bence 11 dizideki karakter sayısını temsil etmiyor hatta yüksek ihtimalle öyle değil her neyse çünkü diziye yeni karakterler geldi froy du sarı çocuğun ismi diğerini hatırlamıyorum ama dediğiniz gibi sürüye katılanların sayısı olabilir .
tmm da hadi stydia nın çocukları oldu adı nıye olsun sürü scott ın onlara neee dflbkmdfkbxnknbşsfgxşbl

dylançok az gözükücek stilessız teen wolfun tadı çıkmıyor Allaha şükür derek gelmiş

Yeni Sneak Peek yayınlandı!!!!!
https://youtu.be/Ptcpb-vh4Zo

malia ölmez çünkü scottla ilişkisi olacak olmaz ben peter diye düşünüyorum ama ölmesin kimse ya :(

Peter'a da kıyamam... :(

Trailerları takip eden herkesin bildiği şeyler ama birinin böyle bi konu açması çok güzel oldu her tarafta " Ayşşş staylııs aşqm .ss " diyenleri görünce psikoloji çöküyor resmen ALTTA YAZDIĞIMI SPOİ İSTEMEYENLER OKUMASIN

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Final için sağlam bi boss getiriyolar bi sahnede scott ların okulu tamamen ağlarla kaplıydı bu da bossun garip bi gücü olduğunu gösterir , insanlar artık tamamen beacon hillste garip şeylerin olduğunun farkında kurt adamlar ve benzeri şeylere artık inanıyorlar ve bi sahnede bi çocuk corey in eline kalem saplamıştı ve korkuyla ilgili şeyler söylendi yani çok büyük ihtimalle avcılar insanların korkusundan faydalanıp bi ordu kuruyor ve bizim kum torbası görevi gören ergen kurt adamlarımıza savaş açıyor , scott her zamanki gibi no killing havasında büyük ihtimal her sezonda olduğu gibi yine ana karakterimizin dayak yiyişini görücez , bu insanların scottlara açtığı savaştan sonra büyük ihtimal iki tarafta kendilerinden daha büyük birinin olduğunun farkına varıcak ve birlik olucak yeni boss'a karşı , gerard ve önceki sezonlarda tanıdığımız bi çok sevilen , nefret edilen karakter geri dönüyo , hayır allison geri dönmiycek , çok küçük bi ihtimal ama bi kaç forumda lydianın allison u geri getiriceği söylentileri gördüm şahsen ben inanmıyorum ama inanıp inanmamak size kalmış , dizilab daki forumdaysa birileri tüm karakterler çocuk yapıcak mutlu son diyordu görünüşe göre o da yanlış bi hikayeymiş , ve teen wolf u yakından takip eden bi çok kişiyse bi devam filminin olabiliceğinden bahsediyor , bi çok karakterin geri dönüceği konuşuluyo ama söyledikleri herşey kanıtsız trailer , premierlerde görünmemelerine ve senaristin bişey söylememesine rağmen nerden biliyolar anlamıyorum o yüzden fazla bi beklenti tutmayın derim o gelicek bu gelicek diye , yeni geldiği söylenen boss ise farklı bi dünyadan geliyor scottlar bu vahşi at hikayesinde farklı bi dünyaya kapı açtığında bu yeni yaratıkta scottların dünyasına kadar takip ediyor gelişi büyük ihtimal böyle olucak , insanların ordusunda siyahi bi hatun var daha fragmanı izlediğimde bile beni sinirden deli etti o da sağlam bişey çıkıcak , male hanesinden birinin ölüceğini sanmam zaten kaç kişi kaldı male hanesi dediğinizdenki ? ve son olarakta çok önceden bi trailer izlemiştim ve allisonun geri geldiği gösteriliyodu tam olarak hatırlamıyorum çok büyük ihtimalle fake bi videoydu ama az bi ihtimalde olsa allison geri dönebilir ama lydia tarafından değil.

@klausy20 Kardeş diziyi yeni izlemeye başladın her halde unutma ki sadece klausy değil hepiniz unutmayın ki bir kurt adam başka bir kurt adamı hissedebilir.

Dylan aslında hiç olmayacaktı ama kendi Stiles karakterine son bir veda olarak oynamak istedi. Kazadan sonra çok zor dönemler yaşadı ve bu dönemleri American Assassin ile atlattıktan sonra Teen Wolf'ta Stiles'a son bir veda etmek istedi.

ya o değilde bitiş neydi öyle ? Bence 6b den önce bitmesi gerekiyodu ekstra konular falan eklenti gibi olmuş bence

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık