"söz veremem ama denerim, denemeyi denerim." -bart simpson

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > Teen Wolf 'un Türk Yapımı

yeni konu aç Teen Wolf 'un Türk Yapımı

arkadaşlar bir çok yabancı dizinin türk yapımını yapıyolar... geçen star 'da gördüm pretty little liars 'ında türk yapımını yapmışlar. peki siz teen wolf' un türk yapımı olsun ister miydiniz ? olsaydı izleyen olur muydu? ve sizce hangi karakteri hangi türk oyuncu oynardı?

Asla asla ve asla olmamalı pll yi de saçma sapan yapmışlar zaten

Pllyi ilkte bende saçma olur demiştim ama izledim oyuncular falan çok iyi becermiş güzeldi ilk bölüm ama teen wolfa gelince kesinlikle olmaz çünkü türkler aşk dizilerinden başka hiç bir kategoride dizi çekemiyorlar yani türk senaristlere gençlik,romantik,korku,dram ve komedi bir arada fazla yabancıları gibi olmuyor cidden

Teen Wof'u çekseler aşkları konu alırlar. Bir zaman sonra bakmışsın aşktan dolayı hepsi insan olmuş.

Bence olmasın yani pll güzel olmuş ama bu teen wolf un da aynı kalite de olacağı anlamın gelmez ve türk senaristler bu dizinin altından kalkabilirler mi bilmiiyorum.

töbe de lan dsdhdghw

Derek yerine Burak özçivit falan,ayy hayali bile kötü

pll yi bilmiyorum ama revenge dizisini güzel yapmışlardı ama teen wolf u bırak denemeyi bu tarz dizilerin yanından bile geçmesınler. aşk dram ikilisi arasında dizileri yapsınlar tek yapabildikleri bu çünki

Bizim Türkler hayatta vampirli kurt adamlı şeyler yapamazlar

düşününce gülmekten öldüm jdjjdjsj ne aksiyon olur ne macera yapalarsa şu şekilde olur:

töreden kurturan ayşe kurtadamlara katıldı kurtadamlardan mehmet ayşeye sırılsıklam aşık ayşe ve mehmet evlenmek için babasından istemeye gider ama babası vermeyince sinirlenen mehmet bütün aşireti ısıralak intikam alır bunu duyan ayşenin abisi kan davası yüzünden alfalara katıralak mehmete kafa tutar felan sdkfjsdljfsdjfjf

Durmadan yabancılardan bir şeyleri uyarlayıp duruyorlar zaten pll da yap sen şimdi lezbiyen yapamaz çünkü anlayış eş değer değil keşke yabancı dizileri elleyip bozmasak :/

Yukarı Çık