"üzgünüm ama gayet mantıklı konuşuyorum. sadece siz anlayamıyorsunuz." -doctor who

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > Teen Wolf 'un Türk Yapımı

yeni konu aç Teen Wolf 'un Türk Yapımı

arkadaşlar bir çok yabancı dizinin türk yapımını yapıyolar... geçen star 'da gördüm pretty little liars 'ında türk yapımını yapmışlar. peki siz teen wolf' un türk yapımı olsun ister miydiniz ? olsaydı izleyen olur muydu? ve sizce hangi karakteri hangi türk oyuncu oynardı?

pretty little liarsı batırmışlar bence artık başkalarına özenmeyi bırakıp kendi dizilerimizi yapmaya başlamalıyız :/

allison töreye kurban gider stilesin babasını rıza baba oynar ve dizi sizlere ömür :D

Çok düşündürücü bir soru olmuş :D Yani şöyle derim dizi o kadar orjinal olmazdı ve efektler samanyolu tv gibi olurdu diye tahmin ediyorum :D ve flash tv oyunculuğu favorim ^^

Hayır yapmasınlar pll ı mahfettiler

Scoot' un yerine hangi genç oyuncuyu koyabilirler ki ? Stiles gibi sempatik ve mimiklerini bu kadar iyi kullanan bir oyuncu ? Çok zor.

Bu arada kendi dizilerimizi yapmaya başlamalıyız diyorsunuz ? Ama dizilab sitesinde kardeş payı, leyla ile mecnun gibi süper diziler var diye 'ne gerek var ?' gibi yorumlar atanlar var. Bizim insanlarımız böyle eyvallah sayılabilecek kadar az sayıda dizimiz var ama bu az sayıda diziyede saygı 0 ! Sonrada kalkıp Türkler dizi yapamaz derler.

Teen Wolf'u oynayabilecek Türk ünlü varmı sorusunu sormak daha oturaklı olur bana göre :)

scott'ın yerine Çağatay Ulusoy'u düşünsenize :) :) ne berbat bi durum :)

ben izlemezdım ve tatlı kucuk yalancılarıda ozentı dizi dıye ızlemıyorum olsaydı nasıl yapmıslar dıye merak eder ızlerdım sadece bır ıkı bolumunu burada kı tyler posey ın yerını dylan o'brıen yerını kımse tutamaz bence

onunda içine s.çıp batırsınlar tabi. bir o kaldıydı zaten. yakında masters of sex de yapılırmış edeplisinden hahahahhaha :D ne koparım ama :D :P

Yukarı Çık