"yokluğunuzu hissetmeyeni varlığınızla rahatsız etmeyin." -bob marley

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > THEO'NUN YAKIŞIKLI OLMASI DURUMU

yeni konu aç THEO'NUN YAKIŞIKLI OLMASI DURUMU

Ne kadar piç olsa da yakışıklılığı herşeyi bozuyor.Doğru düzgün sövemiyorum bile.Ne gerek vardı bu kadar yakışıklı olmaya?

Aynen ya doğru düzgün küfredemiyorumm bile. Laned olası bi yakışıklılığı var. Hadi gidelim Scott.

Aynen daha az yakışıklı birisini bulsalardı da ana avrad sövebilseydik sjdkfs Sövemiyom da dkşlsks

al iste kezbanlar

:D

valla ben çok rahat sövüyom kimse gelip Scott ve Stiles kardeşliğini bozmaya çalışmaz

piçlik yaptıkça yakışıklılığı bende azalıyo :D bn sövüyom valla :D

Ben de sövüyom.Şerefsiz.....Stilesın donovanı öldürmesini scott a anlatırken ben bile inanıyodum amk.Şerifle konuşurken ağlaması falan.Gebersin piç.

Ben de sövüyom.Şerefsiz.....Stilesın donovanı öldürmesini scott a anlatırken ben bile inanıyodum amk.Şerifle konuşurken ağlaması falan.Gebersin piç.

Valla ben gayet sövüyorum. Hatta sövmekle kalmayıp bildiğin küfrediyorum. Taa en başından sevmedim bu piçi. Bir de geldi Sciles kardeşliğini bozdu yetmedi ibne tüm sürüyü ele geçirmeye çalışıyor. Ettiğim orjinal küfürleri duymak bile istemezsin :)

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık