"zaman her şeyin ilacıdır sözü tamamen bir yalan. uyku her şeyin ilacıdır." -the simpsons

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > THEO'NUN YAKIŞIKLI OLMASI DURUMU

yeni konu aç THEO'NUN YAKIŞIKLI OLMASI DURUMU

Ne kadar piç olsa da yakışıklılığı herşeyi bozuyor.Doğru düzgün sövemiyorum bile.Ne gerek vardı bu kadar yakışıklı olmaya?

Valla ben gayet sövüyorum. Hatta sövmekle kalmayıp bildiğin küfrediyorum. Taa en başından sevmedim bu piçi. Bir de geldi Sciles kardeşliğini bozdu yetmedi ibne tüm sürüyü ele geçirmeye çalışıyor. Ettiğim orjinal küfürleri duymak bile istemezsin :)

Valla ben gayet sövüyorum. Hatta sövmekle kalmayıp bildiğin küfrediyorum. Taa en başından sevmedim bu piçi. Bir de geldi Sciles kardeşliğini bozdu yetmedi ibne tüm sürüyü ele geçirmeye çalışıyor. Ettiğim orjinal küfürleri duymak bile istemezsin :)

valla öyle çocuk kötü rolde olunca kalbim cız etti sdfsfg ama her zaman numberone Derek benim için :)

Valla The originals küfür yiyiyor benden

ya ben bunu bebeykende bilirdim pll'den yine böyleydi ama maşallah şimdi kaslar falan olunca baya taş oldu

Theo PLL'de iyi rolünde daha iyiydi.

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık