"yalanlar, birilerinin gerçeklerle kirlettiği güzel hikâyelerdir." -how i met your mother

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > VAHŞİ AV 5. SEZON 1. BÖLÜM!!!! MUTLAKA BAKIN

yeni konu aç VAHŞİ AV 5. SEZON 1. BÖLÜM!!!! MUTLAKA BAKIN

ARKADAŞLAR FENA BİŞEYLER YAKALADIM
- Lydianın stilinski evinde gördüğü yaşlı kadın 5. sezon 1. bölümde de var ilk kısımda eichen houseda lydiayı odasına götürürken ordaki hastaları gösteriyor o kadın eichen house da yatan bi hastaydı yani. Bu demek oluyor ki lydianın payı büyük olacak o kadını görmeye devam edecek diye düşünüyorum.
- Bir de bi arkadaşın yorumu üzerine bölümü izleyip kiranın annesi noshikonun dediği efsaneyi gördüm tam olarak şöyle diyor ; " BÖYLE FIRTINA BULUTLARI OLDUĞUNDA HAYALET SÜRÜCÜLERİ ORTAYA ÇIKARMIŞ. KAN KIRMIZISI GÖZLERİ OLAN ATLARA BİNERLERMİŞ. ONLARIN TARAFINDAKİ KURTLAR VE TAZILAR ULUYUP HIRLARMIŞ. RUHLARI AVLIYORLARMIŞ." Bu demek oluyor ki bi şekilde kira ile bağlantı kuracaklar, parrish onlara hükmedebilecek, malia da aynı şekilde etkilenecek. SİZCE?

Bence bunu bir yorumdan kopyala yapıştır yapmışsın çünkü bölümün altında da vardı aynı yorum

o yorumuda ben yaptım burayada atmak istedim

Bence stilinski gelirse theo da gelir diğirleride gelir

bişi dicem belki saçma kalıcak yorum olarak da yazdım ama ifade edemiyorum pek umarım beni anlarsınız şimdi geçtiğimiz sezonlarda scottın babası ortaya çıktığı zaman stilesın babası ile aralarında bir sorun vardı yanlış hatırlamıyorsam sanki şerif bişi yapmışta araları kötü gibi göstermişlerdi hatta ben koca sezon şerif bu adama naptı diye düşünmüştüm diye hatırlıyorum ve bu en son bölümde yani 6x4 de stilesın annesin klodiya ( yazılışıını unuttum) sağlık kayıtlarında çocuğu yok diye gözüküyor belki de stiles melissanın çocuğuu

@besthunter bu teoriyi duymuştum ve olabilir stiles hayatlarının parçasıymış gibi herşeye onu da katıyorlar mantıklı

@besthunter çok iyi anladım bende öyle düşünüyorum ancak kayıtlarda olmamasının sebebi stilesın silinmiş olması diye düşünüyorum

@bloodybety olabilir bende öyle düşündüm ama bir başka düşüncem kayıtta hastalığı var frontotemporal demans hatta lydia soruyor şuan çok iyi ne zaman bu diye melissa da şaşrıyor 10 yl önce şuan yaşıyor olması mucize diyor acaba ölüm sebebi bu hastalıkmıydı eğer bu hastalık ise ve bu kayıtta yer alıyor o zaman stilesın da yer alması gerekti öyle bişiler işte :)))

stiles melissa nın çocuğu değil. yani bence değil hatırlarsanız stiles ın annesi psikolojik bir rahatsızlıktan dolayı ölmüstü ve önceki sezonlarda stiles da bu rahatsızlıktan muzdaripti. ve annesinden geçmişti kendisine genetik olmasından dolayı. yani ben öyle hatırlıyorum umarım yanlış değildir. @besthunter @bloodybety

@selmahasret Zaten olay hastalık o kadının hastalığı var kayıtlarda ve melissa ölmüş olması gerek tarzından konuşuyor tamam hastalık var peki neden hiç çocuğu yok gözüküyor kayıtlarda şimdi diceksiniz stiles unutuldu hiç doğmadı ondan silindi o zaman bu kadının hastalığı da yazmazdı çünkü sonradan olan bişi araştırdım hastalığı tabi bu benim düşüncem ama bence eğer clodianın oğlu olsaydı kayıtlarda çıkardı ve dizide yeni konu olurdu herkes bir çocuğu var falan diye tartışırdı

stiles silindi ve kadında doğururken öldüğü için bence kayıtlarda yok ölü birinin üzerine ne kaydedebilirsin ki
sheriff scott ın basının arasında da bi sorun yoktu sadece scott un babası scott a yakın olabilmek için sürekli sheriff le uğraştı
yani bence böyle
@besthunter @selmahasret @bloodybety

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık