"biri nasılsın diye sorduğunda gerçek bir cevap beklemiyor." -the vampire diaries

Teen Wolf tartışma forumu

Tüm Forumlar > Teen Wolf > VAHŞİ AV 5. SEZON 1. BÖLÜM!!!! MUTLAKA BAKIN

yeni konu aç VAHŞİ AV 5. SEZON 1. BÖLÜM!!!! MUTLAKA BAKIN

ARKADAŞLAR FENA BİŞEYLER YAKALADIM
- Lydianın stilinski evinde gördüğü yaşlı kadın 5. sezon 1. bölümde de var ilk kısımda eichen houseda lydiayı odasına götürürken ordaki hastaları gösteriyor o kadın eichen house da yatan bi hastaydı yani. Bu demek oluyor ki lydianın payı büyük olacak o kadını görmeye devam edecek diye düşünüyorum.
- Bir de bi arkadaşın yorumu üzerine bölümü izleyip kiranın annesi noshikonun dediği efsaneyi gördüm tam olarak şöyle diyor ; " BÖYLE FIRTINA BULUTLARI OLDUĞUNDA HAYALET SÜRÜCÜLERİ ORTAYA ÇIKARMIŞ. KAN KIRMIZISI GÖZLERİ OLAN ATLARA BİNERLERMİŞ. ONLARIN TARAFINDAKİ KURTLAR VE TAZILAR ULUYUP HIRLARMIŞ. RUHLARI AVLIYORLARMIŞ." Bu demek oluyor ki bi şekilde kira ile bağlantı kuracaklar, parrish onlara hükmedebilecek, malia da aynı şekilde etkilenecek. SİZCE?

Stiles'ın annesi onu doğururken ölmedi, intihar etti. İntihar sebebi de rahatsızlığından dolayı akıl sağlığı iyi değildi ve stilesdan nefret ediyordu, hatta gçen sezon Stiles bir sahnede hayal gördü ve annesi ondan nefret ettiğini söyleyerek çatıdaydı. 6. sezon başında da şerif stilesın annesine bazen düşünüyorum bir çocuğumuz olsa nasıl olurdu diye, dedi annesi ise heralde kendimi öldürürdüm böyle çok daha iyi tarzında bir şeyler söyledi gülerek. Stilesın varlığı silindiği için kadının intihar sebebi ortadan kalktı. Yani haklıymış annesi onun yüzünden intihar etmiş.

ya anlatamıyorum galiba :) diyorum ki stiles silindiyse raporlarda da yoksa annesinin hastalığınında olmaması gerek oda onla gelen bişi onu diyoruz biz stiles hiç olmadığı için hastalığının da olmaması gerek doğumla gelen bişi @miss_lady

Malia , parrish , kira konusu saçmaydı ve diziyi dikkatli izleyen herkesin hatırlayabiliceği bi şey bende kadını gördüm hatta o kadını başka bi bölümde daha görmüştüm ve kiranın annesinin dediğinide hatırlıyorum babasıda böyle şeylerle sıkma çocuğu falan demişti dizide bundan çok daha büyük gizemler bulunmamışlar var diziyle ilgili kesin tutucak 2 teoriyle ilgili konum var onada bakabilirsin bu arada lydiaya zarar veremiyolar sanırım lydia sezon finaline kadar kesin yaşıycak [ KESİN ] :D teori değil .

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık