"neden aynı duyguları hissettiğim insanlarla farklı şehirlerdeyim ki?" -how i met your mother

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > 3. sezon fikirleriniz?

yeni konu aç 3. sezon fikirleriniz?

Bugün 2. sezon final bölümünü izledik..
3. sezonda bizi dijital bir savaş bekliyor anlaşılan, sizce düşman dijital kadın mı yoksa başkalarına karşı bizimkilere yardım edecek olan mı?

Var mı fikir yürütecek birileri :)

Clarke kampa girmedi olacak oalyları nasıl öğrenicek merak ediyorum, üstüne Lexa ile buluşacakmı bakalım ben kurtardım insanlarımı vs diye.Diğer bir konuda Weater dağına yerleşmeleri gerek vede yerleşebilirler Ark'lılar çünkü Lexa ile Clarke barışsada diğerleri barışmıcak savaş olacak savunmanın en iyi yolu orası.Arktan olanlar olmadan da bomba yapıp düşüremez dağı Lexa.Son mevzuda Jaha,Murhy ve dijital olan kadın merak konusu :)

Bence Clarke, Lincoln'ün dediği denizi geçip diğer uygarlıklarla tanışacak belkide ittifak kuracak ve geri geldiğinde onu Lexa ile büyük bir savaş bekliyor olacak Jaha ise tamamen dijital kadının esiri durumunu düşecek Murphy izlediği videodan yola araştırma yapacak ve edindiği bilgiler ile kampa dönüp Jaha'yı kurtarma grubu oluşturacak grubun üyelerini az çok tahmin edebiliriz :)

The 100 ün üç tane kitabı var konu bulma gibi sıkıntı yaşayacaklarını sanmıyorum ama eğer dizi kitapla paralel gidiyorsa tabi. Bu konuda bilgim yok. 3. sezonda Lexa yardım isteyecek duruma düşerse yardım etmesinler hak etmiyolar. Nükleer patlama hakkında da bu dijital kadının bildiği şeyler var bence ve o kadın nedense kötü gibi deniz fenerinde adamın bahsettiği kadın bu kadınsa çok büyük ihtimalle kötü. Kadının amacı eğer dünyalıları öldürmekse Jaha yardım edecektir. Eline çok büyük bi şans geçmiş oluyo bunu kullancaktır. 3. sezonda en çok bellarke görmeyi bekliyorum. Lexa&Clarke olursa hayal kırıklığına uğrarım.

Pek emin değilim ama Lexa ve Clarke bir şekilde tekrar birbirlerini bulucak diye düşünüyorum. Çünkü Lexa tekrar görüşücez demişti. City of Light gelicek olursam onun hakkında açıkcası pek fikrim yok. Ama benim fikrime göre füze kötü bir amaçla kullanılacak. Ve ben grounders lar ile Ark'tan gelenlerle tekrar aralarında savaş olacağını düşünmüyorum. Çünkü Lexa Clarke ı seviyor. Bence o dijital kadın grounders lara saldırmaya ÇALIŞACAK fakat yine Clarke ve LExa bir olacaklar diye düşünüyorum. Ve bence bu süre içinde Bellamy ve Clarke arasında bişiler olucak. 3. SEZON HEMEN BAŞLAYABİLİR Mİ? :D :)

bence daha dünyalılarla işleri bitmedi.. füzeyi arkla birlikte ittifak yaparlar gibime geliyor

Clarke durduk yere yine olay çıkaracak girsene kızım şu kapıdan :D Lexa-Ark düşmanlığı kesinlikle 3.sezonda da devam eder. Işık şehri jaha'yı kontrolü altına alır. Raven,Abby falan iyileşmesi 2-3 bölüm sürecek desek 5.bölümden sonra bizi savaş sahneleri bekliyor olacaktır.

3.sezon ne zaman çıkacakk??

Bence Murphy'nin izlediği video 97 yıl öncesi ve adamın bahsettiği kordinatlar, füze falan Thelonious'un daha önce bahsettiği ''atalarının Dünya'yı yok etmek için kullandığı füze''.
Bence dijital kadın kesinlikle düşman ve bizim Theo kesin kanacak bu hatuna. Kurtarırsa Murphy kurtarır o da zor yani dijital savaş bizimkileri aşar gibi. Ama varsayıyorum Murphy Ark'a haber saldı, bizimkiler savaşa hazırlandı; diyorumki Clarke Lexa karısından yardım isteyecek. Nasıl bilemeyeceğim ama kazanacaklar, Raven halleder herhalde :D Savaştan sonra Clarke Grounderlara füzeyi biliyodu falan diyecek milletin kafası atacak (cünkü Tondc'de ölenlerin %90ı Grounder). Lexa ölecek. Vee tabiki finalim Bellarke :)))))))))))))))

robot girmesi işleri çok karmaşık bişeye sürükledi.. demekki patlamayı robot yapmış ve garip bi şekilde jaha'nın beynine girip onu nükleer bombayla dünyaya getirdi ve bomba gene robotun elinde..çok güzel bi sezon bekliyor bizi.

konuya abone kullanıcılar 18

Yukarı Çık