"beraber yaşa, yalnız öl." -lost

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > Clarke&Finn mi, Clarke&Bellamy mi?

yeni konu aç Clarke&Finn mi, Clarke&Bellamy mi?

2.sezonda neler olacak bilmiyorum daha izlemedim ama ilk sezonda ben Clarke'ı Bellamy ile daha çok sevdim. Ayrıca 2.sezonun ilk bölümlerinde Finn bana çok itici gelmeye başladı.

Bence Bellamy hak etmiyor Clarke gitsin Finn le takılsın

nen yeni bir şık ekleyip Lexa diyorum

en başta finn&clarke ı çok seviyodum ama 2.sezonun ilk 5 bölümünden sonra finni sevmemeye başladım katilin teki çıktı bellamy&clarke 2. sezonda dünyalar tatlısı

Her diziyi pembeleştirmek zorunda değiliz bence ..

kesinlikle bellarke olmalı.açıkçası onları çok yakıştırıyorum. ama ilerde nolur bilinmez.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Ben Raven&Clarke diyorum. Raven ihanet etmiş olsa bile halkından kimsenin ölmemesi için yaptı. Piç ama olsun ya seviyorum :D

:O Az önceki yorumda resmen Lexa yerine Raven dedim. Bakılmıycak gibi değil ama kusura bakmayın :D

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

daha 7. bölümdeyim ama ilk başta finn le clarke çok yakışıyodu ama sevgilisi var ve zaten ölüyomuş :(

Kesinlikle Bellamy ! Baştan beri onları istiyordum. Zaten Finn öldü. Clarke bir süre daha onun yokluğunu hissedip kimseyle olamayacak bence ama sonra Bellamyle aralarındaki çekime dayanamıcaklar. Bence böyle bir dizide azda olsa bir aşk olmalı. Olmazsa bir anlamı kalmaz..

bell

konuya abone kullanıcılar 18

Yukarı Çık