"bilirsin cehennem ateşi kadının öfkesinin yanında sönük kalır." -supernatural

The 100 tartışma forumu

Tüm Forumlar > The 100 > the 100 tarzı dizi

yeni konu aç the 100 tarzı dizi

The 100 tarzı hayatta kalma dizisi varmıdır önerebileceğiniz? -lost harici

pek benzeri değil ama the umbrella academy de güzel en azından ben beğenmiştim. Diğer arkadaşlarında önerdiği %3 kesinlikle muhteşem.

herşeyi geç,yazıma odaklan sadece prison break'ı izlememiş biriysen kendini çok şanslı hissetmelisin böyle bir dizi yok böyle bir kurgu fantastik böyle inanılmazı zevk veren bir dizi daha gelmemiştir gelmeyecekte , bırak herşeyi kenara prison break 1.sezon 1.bölüm yaz ve arkana yaslan.

12 monkeys

the expanse çoğunlukla uzayda geçen bi dizi kurgusu da güzel izlemelisin

12 Monkeys önerilmiş ve biri bu diziye kötü demiş kattiyen buna katılmıyorum dizi çok güzel ama the 100 le alakası olduğu söylenemez.Konusuna gelirsek, tüm insanlığı yok edecek bir virüs, 2035 yılına kadar birçok hayat alıyor ama bir kısım insan, yer altına koloniler kurarak hayatta kalmayı başarıyor. Sonrasında da bu virüsün başını küçükken ezmek için bir zaman makinesi oluşturuyorlar ve zamanda yolculuk ederek virüsün yayılmasını engellemeye çabalıyorlar.

Manifest : iki uçak art arda yolculuğa çıkıyor lakin biri kayboluyor. Tabi bu uçaktakiler için saniyelik bir türbülansttan ibaret. Uçak indiğinde 5 yıl geçmiş oluyor. Bu uçakta yolculuk yapanlar bir bağ ile birbirine bağlanıyorlar. Biri tehlikedeyse ses duyuyorlar görüntüsünü görüyorlar vs vs.

Kingdom: Tam olarak the walking dead tadında bir kore zombi dizisi kesinlikle öneririm. Eski zamanda gerçekleşen ve insanların zombi kelimesini daha söyleyemezken karşılaştığı yaşam mücahadelisini anlatıyor.

Siren: Bu dizide insanlardan çok deniz kızlarının yaşam mücahadelisi

The Gifted: Özel güçlere sahip insanlar ucube olarak görülüyor. İnsanlarla aralarında bir nevi savaş gibi bir şey ortaya çıkıyor. Kendilerini korumaya çalışıyorlar

Revolution: Bu diziyi çok zaman önce izlemiştim 2.sezonda bitirmişlerdi ama hayatta kalma tadında olduğunu hatırlıyorum Dünyadaki hiçbir teknoloji aracı çalışmıyordu.

Z Nations:Zombi dizisi ama öncelikle amaç hayatta kalmak değil birinin hayatta kalmasını sağlamak. Çünkü o biri, olduğu bir aşıdan dolayı zombi ısırığına bağışıklık kazanıyor.

The Rain: Bu da gerçekten önerebileceğim çok güzel bir hayatta kalma dizisi. Bir virüsün (yağmurla bulaşan) İskandinavya nüfusunu kırıp geçirmesinden altı yıl sonra, kardeşler altı yıl bir barınak tarzı bir yerde yaşıyor. İki kardeş güvenli bir yer ve sorularına yanıt aramak için barınaktan çıkıyorlar ve kurtulan diğer gençlere katılıyorlar.

konuya abone kullanıcılar 14

Yukarı Çık