"barışı sadece adaletle sağlayabilirsin." - avatar the last airbender

The Big Bang Theory tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Big Bang Theory > Diziye başlamalı mıyım ?

yeni konu aç Diziye başlamalı mıyım ?

Arkadaşlar dizi nasıl başlamalımıyım sizce ?

Eğer komedi türünü seviyorsan ve bilime meraklıysan bence kesinlikle başlamalısın :D

Tamam başlayayım o zaman :D

Harika bir dizi :)

Bilimle alakan yoksa bile başla .. Mükemmel !

EM

Çok güzel bi dizi bence herkes başlamalı yani dizi hiç bitmesin istiyorum zaten 1 bölüm 20 dk olduğu için sıkılmadan günde 1 sezon bile bitirebilirsin ;)

acımadan başla

gram dahi güldürmeyen acınası ve ınsanların kafasına sex olgusunu yerlestırmek ıcın olası dahı karakterle suslenmıs bu dızıye hayranlarıgınız beyın sevıyenızı bellı ediyor genç dostlarım :)

akatsuk103 e katılıyorum. İzliyorum fakat gerçekten insanların kafasına ciddi derecede sex olgusu yerleştiriyor. Seviyorum diziyi fakat dediğim gibi bakış açısını falan oldukça etkilebiliyor.

Herşeyi sex olarak görmek sizin zeka seviyenizi etkiliyor.Fiziğe,kült filmlere,tarih,coğrafya ve bilimin daha birçok dalına göndermeler içeriyor.Bunlara ilgi ve alakanız olmadığı takdirde -ki olduğunu düşünmüyorum- dizi içerisinde aklınızda kalan tek şey "sex" oluyor.Bu bizim değil,sizin sorununuz,sorunluluğunuz.

Kesinlikle izlemeni tavsiye ederim.Çok fazla gönderme var,anlaman zaman alır.Üsttede söylediğim gibi biraz birikim isteyen bir dizi.Zamanla seveceğini düşünüyorum.Denemekten zarar gelmez.Uzun değil zaten,20 dakikan gider en kötü ihtimalle. :)

Sevenlerin aklında cok dogru,guzel seyler kalmısken,aksini düsünenlerin aklında sex kalmıssa sizin seviyenizi ve bakıs acınızın degiskenligini gormus oluyoruz diimi?

Yukarı Çık